Velkommen til!

Kongruens | Blog

Blog

Velkommen til vores blog, hvor du kan følge med og læse nogle af vores tanker omkring emner som ledelse, trivsel, proces og kompetenceudvikling.

Du kan også læse om de nyeste trends indenfor HR Business, ligesom vi komme med eksempler på forløb, der har gjort en forskel. God læselyst!

Danske bestyrelser med flere farveblyanter i penalhuset

Kvinder i flere bestyrelse i danske virksomheder

Der skal være orden i penalhuset, når man som bestyrelse tager ansvaret for udviklingen i danske virksomheder. I disse år sker der noget, som betyder, at blyanterne bør være mere spidse og farverige end tidligere. I en kompleks verden skal der sættes vidt forskellige kompetencer i spil for at skabe langtidsholdbare resultater.

Kurser

ArbejdsglædeLedelseMental sundhedStress
Kongruens faciliterer workshops til Danmarks Mentale Sundhedsdag
Birkehuset brugte Danmarks Mentale Sundhedsdag til faglighed og afstresning

Birkehuset brugte Danmarks Mentale Sundhedsdag til faglighed og afstresning

”Vi fik et større kendskab til os selv og vores egne mønstre – også i relation til kollegagruppen. Anette Raaby fra Kongruens er rigtig god til at italesætte, hvad der er på spil for den enkelte. Vi har lært at forstå, at der ikke er noget rigtigt eller forkert. Vi er bare forskellige som mennesker, og har lært at se individerne i teamet i et nyt lys.”

LedelseRekrutteringSammenhænge
DISC-analyse – Sådan arbejder vi med Extended DISC

DISC-analyse – Sådan arbejder vi med Extended DISC

Analysesystemet bag Extended DISC bygger på viden fra den schweiziske psykiater Carl Gustav Jung, som var grundlægger af analytisk psykologi.
Med en DISC-analyse lærer man at forstå sin egen og andres adfærd, kommunikationsstil og motivation. Derfor er det et meget brugt redskab, når teams skal blive bedre til at kommunikere, samarbejde og træffe beslutninger.

ArbejdsglædeLedelseMental sundhedSamarbejdspartnere
Tiden råber på modige ledere – er du det?

Tiden råber på modige ledere – er du det?

”Tidligere generationer troede på, at de fik det bedre end forældrene. For første gang ser vi tegn på en håbløshed; en manglende tro på, at tingene vil blive bedre,” siger lektor, ph.d. Michael Nørager fra Institut for Forretningsudvikling og Teknologi på Aarhus Universitet. Kongruens har talt med ham som en del af vores serie om resonans, inspireret af den tyske sociolog og politolog Hartmut Rosa.

Uddannelse
Forstå med kroppen

Forstå med kroppen

Lene Iversen er Innovation Manager i Midsona Danmark som er bedre kendt som Urtekram. Hun er blandt deltagerne på grunduddannelsen i organisationsopstilling, som nærmer sig det tredje modul, og jeg har stillet hende nogle spørgsmål om hvad hun mener om uddannelsen,...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!