Velkommen til!

Kongruens | Blog

Blog

Velkommen til vores blog, hvor du kan følge med og læse nogle af vores tanker omkring emner som ledelse, trivsel, proces og kompetenceudvikling.

Du kan også læse om de nyeste trends indenfor HR Business, ligesom vi komme med eksempler på forløb, der har gjort en forskel. God læselyst!

Kriseledelse kan ende rigtig godt

Kriseledelse kan ende rigtig godt Af direktør Anette Raaby, KongruensUndgå panik. God kriseledelse handler om at se sig tilbage. For vi kan lære meget af fortiden, når vi skaber den gode fremtid. Runden rundt i ledernetværket en tidlig morgenstund. Alle møder ind, glade for at se hinanden. Vi nyder efterårets farver, hælder varm kaffe op i koppen, og sætter tænderne i en god hjemmebagt bolle. Det lyder hyggeligt, og det er det, lige indtil vi hører de grumme historier om tendenser i samfundet netop nu. Virksomheder som går konkurs. Ledere, der står på randen til noget hidtil uset eller...

Kurser

Uddannelse
Forstå med kroppen

Forstå med kroppen

Lene Iversen er Innovation Manager i Midsona Danmark som er bedre kendt som Urtekram. Hun er blandt deltagerne på grunduddannelsen i organisationsopstilling, som nærmer sig det tredje modul, og jeg har stillet hende nogle spørgsmål om hvad hun mener om uddannelsen,...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter helt gratis. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!