Velkommen til!

Kongruens | Blog

Blog

Velkommen til vores blog, hvor du kan følge med og læse nogle af vores tanker omkring emner som ledelse, trivsel, proces og kompetenceudvikling.

Du kan også læse om de nyeste trends indenfor HR Business, ligesom vi komme med eksempler på forløb, der har gjort en forskel. God læselyst!

Kurser

Uddannelse
Forstå med kroppen

Forstå med kroppen

Lene Iversen er Innovation Manager i Midsona Danmark som er bedre kendt som Urtekram. Hun er blandt deltagerne på grunduddannelsen i organisationsopstilling, som nærmer sig det tredje modul, og jeg har stillet hende nogle spørgsmål om hvad hun mener om uddannelsen,...

Mission

Vi medvirker til aktivt at skabe bæredygtighed for mennesker og organisationer. Det gør vi ved at facilitere rammer, skabe rum til handling og bistå bevægelser.
Privatlivspolitik · Handelsbetingelser

Adresse

Kongruens ApS
Papirfabrikken 26, st. tv
8600 Silkeborg

Kontakt

T +45 2129 0845
E info@kongruens.dk
CVR  24259749

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!