Til Anette Raabys seneste workshop hos Sterk i Salten mødte jeg Kristine Overgaard som har tilmeldt sig uddannelsen på Center for Systemisk Opstilling, der starter til august. Kristine er jordemoder og supervisor i Hospitalsenhed Vest i Holstebro og Herning. Jeg spurgte hende hvorfor hun har tilmeldt sig Grunduddannelsen i organisationsopstilling, og fik følgende svar:

Jeg forventer…

“Efter i 2-3 år at have haft supervisionstjansen for et skarpt begavet team af andre jordemødre er det tydeligt for mig at jeg har behov for nye værktøjer. I sygehusvæsenet og altså også på fødegangene, er udefrakommende pres, politiske beslutninger og nedskæringer en fast ramme for arbejdet. Jeg oplever at vi er blevet så ekstremt gode til at forklare tingenes tilstand og til at intellektualisere vores begrænsninger, så det til tider kan blive en barriere for en mere positiv udvikling.

Som supervisor ønsker jeg at arbejde i et bredere felt, end blot med den enkeltes trivsel. Jeg vil facilitere at grupper og at fællesskabet overordnet får bedre vilkår. Den systemiske metode kan bidrage til at opleve erkendelser og mærke balance fremfor at forklare. Jeg tror at det er det vi har brug for til at forløse de positive potentialer, som jeg ved vi har i os. Jeg forventer at grunduddannelsen giver mig lige præcis de værktøjer jeg har brug for.”

Man kan kun forstå balance ved at OPLEVE balance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!