Lene Iversen er Innovation Manager i Midsona Danmark som er bedre kendt som Urtekram. Hun er blandt deltagerne på grunduddannelsen i organisationsopstilling, som nærmer sig det tredje modul, og jeg har stillet hende nogle spørgsmål om hvad hun mener om uddannelsen, ind til videre.

Hvorfor har du tilmeldt dig Grunduddannelsen i organisationsopstilling?

Det har jeg fordi jeg fra første gang jeg hørte om uddannelsen og metoden har været overbevist om, at det er en uddannelse, som kan bidrage på flere niveauer. Jeg var nysgerrig på at forstå mere. Jeg har en rolle på mit arbejde, som kræver, at jeg er stærk i henhold til relationer og kræver, at jeg forstår tingene i den rigtige kontekst. Jeg har haft en tendens til at tage et ‘over-ansvar’, fordi jeg ønsker, at alle omkring mig skal have det godt. Jeg har troet på fra starten af, at denne uddannelse kan hjælpe mig til ikke at blive ved med at tage dette over-ansvar.

Lene Iversen: Slut med at gå rundt om den varme grød

Hvad forventer du som udbytte af uddannelsen?

Mine forventninger har været meget åbne. Dvs. jeg er gået meget åbent ind til den og håbet på at jeg kunne blive klogere på det, som Anette har præsenteret mig ganske kort for. Jeg oplever via øvelser at det er muligt at få tanker og mønstre frem, som gemmer sig i kroppen, og som kan være svære at få frem gennem samtaler. Jeg forventer derfor at blive bedre til at forstå dybere lag af problemstillinger eller kernen af dem, frem for at ‘gå rundt om den varme grød’.

Hvad er din vurdering nu, efter de første to moduler? 

Jeg har været meget tilfreds med de to første moduler. Det er en ny måde at lære på via mange øvelser, og det går på tværs af mange faggrupper. Dvs. jeg oplever klart at læringen sker gennem kroppen langt mere end gennem hovedet. Jeg har været imponeret over hvor meget jeg på baggrund af hvert modul har fået med mig hjem. Der er konkret øvelser og tankestrømme, som jeg har adopteret direkte ind i min hverdag, både i relation til mit arbejde, men også i relation til min private sfære. Jeg er meget tilfreds og glæder mig hver gang til at lære mere.

Uddannelsen gør mig stolt og nysgerrig på at forstå mere. Et konkret billede, som jeg fik med mig fra modul to, har ændret min måde at forstå verden på. På nuværende tidspunkt er jeg meget taknemmelig.

Hvorfor bør andre tilmelde sig uddannelsen?

Man bør tilmelde sig denne uddannelse, hvis man ønsker at flytte sig eller hjælpe andre til at flytte sig. Dvs. jeg mener alle som arbejder med mennesker kan få meget stor glæde af denne uddannelse, uanset om man er terapeut, underviser eller leder, så mener jeg man kan drage stor nytte af de redskaber, som man får med sig herfra.

Læs mere om Grunduddannelse i Organisationsopstilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!