Kongruens

Årsager fremfor symptomer, handling på mål

Bæredygtig forandring

For at forandringer kan rodfæstes i det indre, skal de være i overensstemmelse med den ydre virkelighed. Der skal være kongruens imellem det indre og det ydre, før forandring er bæredygtig. Balance og bevidsthed i sig selv flytter ingenting. Der skal handling til.

Den sproglige betydning af ordet ”kongruens” er overensstemmelse eller balance.

Kongruens er stiftet af Anette Raaby i 1996. Virksomheden har udviklet sig til at være en virksomhed der primært med Anette i spidsen har tilbudt bredt defineret coaching- og erhverspsykoterapi. I samarbejde med andre kapaciteter indenfor executive business coaching og systemisk opstilling udbyder Kongruens uddannelsesforløb, organisationsudvikling og retræter.

I 2016-2017 blev det første hold opstillere udklækket og som konsekvens har Kongruens i 2017 tilføjet ‘Center for Systemisk Opstilling’ til navnet. Kongruens brænder for at udbrede den systemiske metode i Danmark igennem workshops, individuelle processer, organisationsudvikling, bestyrelsesarbejde og ved at uddanne ledere i at arbejde med metoden.

Anette Raaby tilbyder i Kongruens HR-ydelser inden for lederudvikling, supervision, outplacement, rekruttering, karriererådgivning, profil- & teamanalyser, organisationsopstilling, erhvervspsykoterapi, konfliktmægling og stresshåndtering. Samarbejdspartnere involveres afhængigt af en opgaves karakter og/eller geografi. Kongruens er landsdækkende.

N

Målgruppe

Ledere, procesledere, konfliktmæglere, bestyrelsesmedlemmer i virksomheder og organisationer.
N

"NO Man is an ISLAND"

Mennesker er forbundne, nogle gange formelt og altid som isbjerge under havoverfladen. At arbejde systemisk – uanset om det er med dig som enkeltperson, eller med grupper – betyder at anskueliggøre den kontekst som det enkelte menneske kan begribe og agere i.

N

Forstå med krop og sjæl

Mennesker er i bevægelse og vi må acceptere at svar ikke gives på forhånd. Erkendelser opleves og integreres som en del af en engageret og fælles udviklingsproces.

Systemisk lederskab

Vi arbejder ud fra den bevidsthed, at afdække hvorvidt lederens udfordringer tilhører organisationen eller lederens eget ubevidste mønster. Når vi kan afdække hvor udfordringen er opstået fra, kan vi mønsterbryde på et langt dybere niveau.

Alle levende systemer forsøger at balancere sig selv.