Kongruens

Årsager fremfor symptomer, handling på mål

Bæredygtig forandring

For at forandringer kan rodfæstes i det indre, skal de være i overensstemmelse med den ydre virkelighed. Der skal være kongruens imellem det indre og det ydre, før forandring er bæredygtig. Balance og bevidsthed i sig selv flytter ingenting. Der skal handling til.

Ordet ”kongruens” betyder overensstemmelse eller balance. Vores drivkraft og vores DNA er at vi skal tilsætte handling til balancen. Deraf vores mantra ”Flyt dig”.

Kongruens er stiftet af Anette Raaby i 1996. Kongruens har udviklet sig til et konsulentfirma med ydelser indenfor HR, executive businesscoaching, organisationsudvikling og fordybelsesforløb i indland og udland.

I 2016/2017 blev det første hold systemiske facilitatorer uddannede. I 2017 blev ”Center for Systemisk  Opstilling” tilføjet til.
Kongruens brænder for at udbrede den systemiske metode i Danmark. Dette gør vi ved at uddanne ledere og konsulenter i metoden, gennem afholdelse af workshops, individuelle udviklingsforløb, supervisionstræning, team- & organisationsudvikling.

Afsættet for Kongruens er en  solid erfaring indenfor procesledelse, talent- og organisationsudvikling, forandringsledelse, konfliktmægling, strategiprocesser, business coaching, 20 års bestyrelsesarbejde og en bred HR-palette

Anette Raaby har flere uddannelser bag sig, bl.a. master i organisationsopstilling, konfliktmægler, ledelse, voksenunderviser, proceskonsulent samt psykoterapeut. Anette Raaby er medejer og bestyrelsesformand i Potentialehotellet – et forsorgshjem for unge hjemløse, samt sidder i bestyrelsen på Silkeborg Gymnasium – landets største gymnasium.
Kongruens har et stærkt fletværk af samarbejdspartnere, som involveres afhængig af en opgaves karakter og/eller geografi.

Kongruens leverer ydelser indenfor talent- og lederudvikling, udfoldelse af potentialer i teams og organisationer, en bred HR-palette med opgaver indenfor stressreduktion, trivsel, konfliktmægling, onboarding og newplacement, karriererådgivning igennem skræddersyede forløb, workshops, længerevarende udviklingsforløb samt bestyrelsesarbejde. 

N

Målgruppe

Ledere, procesledere, konfliktmæglere, bestyrelsesmedlemmer i virksomheder og organisationer.
N

"NO Man is an ISLAND"

Mennesker er forbundne, nogle gange formelt og altid som isbjerge under havoverfladen. At arbejde systemisk – uanset om det er med dig som enkeltperson, eller med grupper – betyder at anskueliggøre den kontekst som det enkelte menneske kan begribe og agere i.
N

Forstå med krop og sjæl

Mennesker er i bevægelse og vi må acceptere at svar ikke gives på forhånd. Erkendelser opleves og integreres som en del af en engageret og fælles udviklingsproces.

Systemisk lederskab

Vi arbejder ud fra den bevidsthed, at afdække hvorvidt lederens udfordringer tilhører organisationen eller lederens eget ubevidste mønster. Når vi kan afdække hvor udfordringen er opstået fra, kan vi mønsterbryde på et langt dybere niveau.

Alle levende systemer forsøger at balancere sig selv.