Stop op i en travl hverdag og sæt fokus på trivsel og arbejdsglæde

“Vi takker for den fedeste dag vi længe har haft.
Med Anette & Kongruens ved vores side får vi skabt en super klinik, hvor patienthåndtering og arbejdsglæde
går op i en højre enhed”.

Hanne Rytz Rasmussen
Klinikejer

Det er da til at blive stolt at få sådan en respons. Hvis vi bliver ved med at gøre det vi altid har gjort, får vi det samme resultat.

At stoppe op i en travl hverdag, zoome ud og lade sig ”forstyrre” – giver mulighed for refleksion, nye tanker og dermed nye bevægelser. På den måde bliver både ledelse og medarbejdere langt bedre i stand til at skabe kvalificerede og holdbare forandringer henimod trivsel og mental sundhed.

Danmarks Mentale Sundhedsdag uge 41

Igen i år er der mulighed for at søge om kr. 10.000 til en teamdag til jeres virksomhed. Deadline for at søge er den 3. juni kl. 23.59

Indholdet på sådan en teamdag kan f.eks. være …. Et kvalitetstjek på jeres trivsel og arbejdsglæde ved at sætte fokus på, hvordan I har det; hvad I er gode til, hvad skal I udvikle på og hvad skal I evt. stoppe med i hverdagen for at fremme trivsel, arbejdsglæde og mental sundhed.

Udover korte oplæg om vaner og mønstre, dykker vi ned i samtaler der flytter, og danner grundlaget for nye skridt henimod enten fastholdelse af den gode trivsel eller udvikle samspillet på tværs af opgaver/afdelinger.

Dagen kan også være et mix af indlæg, gåture i naturen og/eller teamudviklingsøvelser. Dagen kan skræddersyes til jeres behov, gode grin og praktiske øvelser – krydret med nye fokuspunkter. Vi tror på at den mentale sundhed på arbejdspladsen er afgørende for at udvikle sunde og bæredygtige virksomheder.

Vi har været leverandør til Velliv Foreningen igennem en årrække, og vores oplevelser er, at virksomhederne efter en mental sundhedsdag opnår større forståelse for hinanden og det bliver lettere at samtale om trivsel, mistrivsel og arbejdsglæde.

Mental Sundhed i hjemmeplejen

I samarbejde med Foreningen Velliv har vi netop afsluttet et næsten 2 årigt projekt, der omhandler mental sundhed indenfor hjemmeplejen. En nylig udarbejdet APV har vist, at stressen blandt de ansatte er stærkt reduceret, og at arbejdsmiljøet er vurderet tilfredsstillende.

Sygefaglig leder i organisationen udtaler; ” Vi ønskede at få et indblik i, hvilke ledelsesområder vi skulle sætte lys på, så vi kunne få støbt et godt fundament for både ledere og medarbejder. Det opnåede vi til fulde med Velliv’s projekt. 

Kongruens har bidraget med et koncept for både ledere, mellemledere og medarbejdere; der bl.a. indeholdt konkrete værktøjer indenfor kommunikation, personlig udvikling, bevidst om egne styrker, motivationsområder, identifikation af egne og andres pres- og stresssymptomer.

Er I nysgerrig på at vide mere, så skriv til os på info@kongruens.dk

 Husk at se, høre og registrere alle de gode små og store oplevelser/succeser der er lige foran dig.

 Mange hilsner

Anette Raaby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!