Vi er et konsulenthus med en særlig tilgang, hvor HR Business kombineres med kompetenceudvikling. Det har i kriseårene øget efterspørgslen på både operationelle, taktiske og strategiske ydelser. Derfor er det oplagt, at vi nu får adresse i Silkeborgs erhvervsmæssige smeltedigel. Kom med til reception den 20. januar og fejr det sammen med os. Tilmeld dig her, og vi sørger for bobler i glasset og god mad.

Af direktør Anette Raaby, Kongruens

Konsulenthuset Kongruens forener dyb kommerciel viden med systemiske værktøjer, som ’forstyrrer’ ledere og medarbejderes vanetænkning. Målet er at hjælpe kunderne med at gøre det rigtige – frem for mere af det, de plejer. Det skal fremover ske fra nye rammer, da Kongruens netop er rykket ind på Papirfabrikken 26 i Silkeborg.

Vores hverdag snor sig mere og mere omkring fusioner, opkøb og deraf følgende erhvervsudfordringer, som både kalder på forankring af kultur og konkret HR-udvikling. Derfor er det oplagt at rykke derhen, hvor Drewsen grundlagde Silkeborg. Der er så meget entreprenørkraft på Papirfabrikken, som er oplagt for Kongruens at blive en del af.

Vi oplever i disse år en stor efterspørgsel på både strategiske, taktiske og operationelle ydelser.
Vores styrke er, at vi kan levere på alle niveauer, fordi Kongruens har eksisteret i mere end 25 år. Vi rådgiver på executive niveau og er ekstern HR Business Partner. Begge dele er vigtige i disse år, fordi det kræver innovation at finde nye veje i en krisetid. Man er nødt til at håndtere sin nutid, imens man planlægger en fremtid, der har rod i fortiden. Det er komplekst. Derfor er det vigtigt at bringe erfaringer med til bordet, som kan hjælpe med at folde potentialet ud, så virksomhederne igen kan vækste og udvikle sig.

Spørgsmål til nye samarbejdspartnere

Som bestyrelsesformand i blandt andet Handel Silkeborg, Silkeborg Gymnasium og en række virksomheder, er den nye bynære placering også en fordel i en travl hverdag.

Samtidig er Papirfabrikken en god fælles base for Kongruens’ dygtige konsulenter, som hjælper med at levere ydelser, der understøtter danske og internationale virksomheders vækst, balance og vedvarende trivsel.

De nødvendige spørgsmål

Kongruens udfordrer. Vi tør stille de nødvendige spørgsmål, som flytter vores kunder mod bedre og bæredygtige løsninger for mennesker og organisationer.

Vi går højt op i at stille forstyrrende spørgsmål. Vi vil have vores kunder til at reflektere over, hvorfor de gør, som de gør. De skal slippe kontrollen og i stedet forholde sig til det virkelige og rigtige.

Vi glæder os rigtig meget til også at stille sådanne spørgsmål til nye samarbejdspartnere på Papirfabrikken.

Følg med i nyhedsbrevet fra Kongruens. Tilmeld dig her. I nyhedsbrevene deler jeg løbende mine interviews, så både du og jeg kan lære om andres erfaringer med resonans.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!