Vil du forstyrres?

Kongruens | Om | Team

Med hjertet forrest

Konsulenthuset Kongruens ledes af Anette Raaby, der er ekspert i at lede og facilitere udviklingsforløb for mennesker og organisationer.

Hun har bred erfaring fra både små, mellemstore og store internationale virksomheder samt kommuner og andre offentlige institutioner, den finansielle sektor, frivilligcentre og konsulentvirksomheder.

Siden 1996 har Anette Raaby haft sæde i en lang række bestyrelser. Hun er i dag blandt andet formand for Danmarks største gymnasium, Silkeborg Gymnasium, samt erhvervsforeningen Handel Silkeborg.

Stifterens stærke kommercielle baggrund præger den måde, som Kongruens løser opgaver på:

Her skabes markante resultater ved at kombinere forretningsforståelse med systemisk tænkning.

Som erhvervspsykoterapeut og Master i systemiske dynamikker i organisationer, har Anette Raaby nemlig også en stor viden om, hvordan fokus på reel bæredygtighed for mennesker og organisationer skaber øget værdi – på flere bundlinjer:

”Sammen med mine dygtige konsulenter og specialiserede partnere oplever jeg gang på gang, at mennesker, gennem veltilrettelagte processer, har et stort potentiale for at udvikle sig. Med rod i den systemiske tankegang skaber vi bæredygtighed og mental sundhed for den enkelte, i grupper eller organisationer. Og det virker…”

Skal vi samarbejde?

Så er du velkommen til at kontakte Anette Raaby eller Pia Kidmose

Anette Raaby

Direktør

Jeg brænder for at udfolde potentialer hos individer og i organisationer. Når vi sammen med vores kunder dykker ned under de synlige symptomer, uhensigtsmæssige dynamikker og evt. blokeringer, finder vi de reelle årsager og åbninger til at skabe trivsel og flow. Når det lykkes, giver det en dyb tilfredshed for alle involverede. Se bestyrelses CV her.

 • Master i systemiske dynamikker i organisationer
 • Stifter af Uddannelsen i Systemisk Organisationsopstilling
 • Konfliktmægler og Erhvervspsykoterapeut
 • Proceskonsulent
 • Bestyrelsesuddannelse

E      ar@kongruens.dk
M    +45 2129 0845

Pia Kidmose

Sekretariatsleder

Jeg glædes ved at være til gavn for andre. Jeg vægter kvalitet og effektivitet højt, og sætter en ære i at tilføre værdi til mine kollegers virke gennem høj service. Når der er ro på og styr på tingene ”back-office”, sikres vores kunder den bedste service.

 • Sekretariat og bogholderi
 • International sekretæruddannelse
 • Merkonom, Personaleadm., Ledelse og samarbejde
 • Grunduddannelse i Systemisk Opstilling
 • Masteruddannelse Familieopstilling

  E      info@kongruens.dk
  M    +45 2843 6855

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

  Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!