Bestyrelsesnetværk

Kongruens | Kompetenceudvikling | Kursus

Netværk for bestyrelseskvinder

Vores mål er at skabe en platform, hvor bestyrelsesmedlemmer kan mødes, udveksle viden og erfaringer samt opbygge værdifulde forbindelser.

I netværket fylder vi på med faglig viden indenfor bl.a. lovgivningsmæssige ændringer, trends inden for branchen, og værktøjer til effektiv bestyrelsespraksis og andre bestyrelsesrelevante temaer, som netværksdeltagerne er medbestemmende på.  Derudover hepper vi på hinanden hele vejen til bestyrelseslokalet.

Det er vigtigt at fortælle, at fundamentet for netværket bygger på fortrolighed og tillid – og at der er fokus på at spille hinanden endnu bedre. Ingen kan stå alene, nogen kan noget og sammen kan vi alt.

 Facilitator på netværket er Anette Raaby. Anette har en bred erfaring og mange kompetencer inden for bestyrelsesarbejde og netværksdannelse.

Netværksmøderne afvikles i Den gamle byrådssal, Torvet 2, 1. Silkeborg.

 

Kvinder i flere bestyrelse i danske virksomheder

Hvem kan deltage?

Vores bestyrelsesnetværk er åbent for virksomhedsledere, erfarne bestyrelsesmedlemmer og dig, der ønsker at komme ind i bestyrelsesarbejde. Vi tror på, at deling af viden og etablering af stærke relationer kan styrke bestyrelsernes effektivitet og bidrage til en sundere og mere bæredygtig virksomhedsstyring.

 Forudsætning for at deltage er at du har en bestyrelsesuddannelse, er kvinde og er nysgerrig på både at kompetenceløfte dig selv og andre i et stærkt netværk.

Der kan ansøges om optagelse i bestyrelsesnetværket ved at fremsende motivation, CV samt evt. uddannelsesbevis for gennemført bestyrelsesuddannelse til Anette Raaby på info@kongruens.dk

Bestyrelses­uddannelse for kvinder

Bestyrelsesarbejdet skal skabe værdi, og derfor skal der bringes mange flere perspektiver i spil i de danske bestyrelser. Med denne bestyrelsesuddannelse bliver du klædt på til at bidrage i bestyrelseslokalet. Vi går det skridt videre; idet der i uddannelsen også er inkluderet en afklaring af de kompetencer du kan byde ind med i en bestyrelse.

Du får bl.a.

  1. – Styr på bestyrelsesansvaret, bestyrelsens opgaver, rolle og funktion
  2. – En værktøjskasse med konkrete værktøjer til det værdiskabende bestyrelsesarbejde
  3. – De strategier, der fører dig til din første eller næste bestyrelsespost

I mit mangeårige virke i erhvervslivet, har jeg ofte set, hvordan kvinder har en tendens til at skulle beherske alle krav, før de tør søge et job, en bestyrelsesrolle eller at indtræde i et advisory board.

Vi ønsker at endnu flere kvinder får et grundlæggende afsæt for at kunne træde ind i bestyrelser – og at de samtidig opbygger og får adgang til et netværk, som hjælper og inspirerer til at udfolde disse kompetencer i bestyrelser og advisory boards i danske/udenlandske virksomheder.

Flere kvinder i bestyrelser
Bestyrelsesuddannelse for kvinder

Ny måder at tænke, spørge og lytte på

 I tæt samarbejde med Dania Erhverv har vi udviklet en bestyrelsesuddannelse for kvinder –som samtidig er den første af sin slags i Danmark.

Underviser og facilitator er vildt dygtige Laura Vilsbæk som professionelt, kompetent og generøst deler ud af hendes viden og faglighed.  www.nyibestyrelsen.dk

Vi har som noget helt unikt indbygget 4 netværksmøder i uddannelsen, så du i et både fortroligt og dynamisk netværk kan dele viden, få og give sparring samt spille hinanden bedre samtidig med at vi netværker. Netværksfacilitator er Anette Raaby. Du kan læse mere om Anette her

Ønsker du at få styr på bestyrelsesansvaret, en få en værktøjskasse med relevante værktøjer til det værdiskabende bestyrelsesarbejde, strategier der fører dig til den første/næste bestyrelsespost? Så læs mere her Uddannelsen er akkrediteret og afsluttes med eksamen (5 ECTS)

 Næste opstart på bestyrelsesuddannelsen er onsdag 9. oktober 2024 og afvikles på Museum Jorn

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!