Har du flyttet dig nyligt?

Kongruens | Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling

Med afsæt i en helhedsorienteret tænkning fokuserer vores uddannelser og kurser på, at du får praktiske og anvendelige færdigheder, som udfordrer og udvider dine perspektiver – og supplerer din værktøjskasse.

Er organisationen blevet for uoverskuelig? Er det svært at sætte fingeren på, hvorfor samspillet ikke er helt, som det burde være? Her giver organisationsopstilling nye vinkler og aha-oplevelser ved ganske enkelt at ændre perspektivet.

Ønsker du at flytte dig som leder og få de allernyeste værktøjer til, hvordan du kan praktisere morgendagens ledelse, er Spørgsmål der flytter et godt valg. Her får du nye vinkler på, hvordan du bliver bedre til gennem samtale at flytte mennesker og teams.

Vi er eneste certificerede danske udbyder af både Organisationsopstilling og Spørgsmål der flytter.

 

Organisationsopstilling

Bliv bedre til at se team og situation fra nye vinkler – og find nye og bedre løsninger, der flytter adfærd

Spørgsmål der flytter

Lær at stille spørgsmål, der udfordrer status quo – og anviser nye muligheder og veje fyldt med energi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!