Tør I blive udfordrede?
Kongruens | HR Business

HR Business

Vi udfordrer både de bevidste og de ubevidste mønstre og normer – det sagte og det usagte. Vi forstyrrer grundantagelser, fortællinger, ”sådan er det”, skjulte antagelser og tavs eller skjult viden. Alt, vi gør, er med fokus på at skabe reel værdi og fremdrift. Derfor udfordrer vi vaner og plejer.
Det starter altid med dialog. Vi lytter, mens I sætter ord på jeres behov, drømme og visioner. Hvad skal der til, for at nå derhen? Er der konkrete bump på vejen, skal noget understøttes, eller skal der lægges en overordnet og langsigtet plan? Uanset behov, bidrager vi til at styrke organisationen, så den matcher forretningen.

Rekruttering

Find den helt rigtige medarbejder, der sikrer det gode match

Trivsel

Skab et bedre arbejdsmiljø og få bedre resultater på flere bundlinjer

Facilitering

Fokusér på indholdet. Vi sikrer, at processen kommer helt rundt

Coaching

Få øje på nye veje og muligheder gennem spørgsmål, der flytter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!