Uddannelse hos Center for systemisk opstilling

Lær dig selv bedre at kende
UddannelseWorkshops

Din indgang til organisationsopstilling og den systemiske metode

I april 2018 afsluttede hold J17 deres Grunduddannelse i Organisationsopstilling på Himmelbjerggården. D. 28 august er der uddannelsesstart på næste hold. Du finder mere information om her tilmelding og uddannelsen her

Workshoppen er den hurtigste og mest effektive introduktion til organisationsopstilling, og du er velkommen gentagne gange. Hver Workshop er unik, og hver øvelse vil fremme dig.

På Retræten arbejder vi med selvpleje og selvledelse, Selvledelse er en forudsætning for at kunne lede andre systemisk, så du kan virke både for dig selv og andre. Deltagere får kendskab til organisationsopstilling og systemisk metode, som her bruges som et praktisk redskab til visualisering.

Vælg din indgang til organisationsopstilling afhængigt af om du selv er en velfungerende leder, eller om du oplever ubalancer i dit lederskab, både i forholdet til dig selv og andre. Der er næring i den systemiske metode.

Workshops

Flyt dig på en halv dag! Praktiske workshops om organisationsopstilling holdes løbende på Himmelbjerggården.

Bliv selv opstiller

Næste uddannelse i organisationsopstilling starter i august 2018. Et hold er under uddannelse på Himmelbjerggården.

Retræte

Giv plads til dig selv i dit liv og lederskab. Kongruens tilbyder i år Fordybelsesuge for kvinder på Malta og Gozo til september!