Introduktion

Lær at arbejde med systemiske dynamikker i organisationer
Tilmeld dig en introduktionLæs om uddannelsen

Introduktion til et PRAKTISK UDDANNELSESFORLØB TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, TEAMS OG ORGANISATIONER

Få indblik i den systemiske opstillingsmetode og et indtryk af utallige anvendelsesmuligheder. Metoden kan bruges i en-til-en sessioner, i teams og i organisationer. Du vil have stort udbytte af at deltage i uddannelsen – uanset om du er leder, proceskonsulent, coach, arbejdsmiljørepræsentant, konfliktmægler – eller blot arbejder med mennesker.

Metoden giver nye øjne på hvilke systemiske dynamikker og uhensigtsmæssige mønstre, der er i spil i en organisation. Metoden inviterer til at kigge bag ved symptomer i form af f.eks. stress, konflikter, stor medarbejderudskiftning – og få nye svar.

Det er gratis at deltage i denne introduktion til organisationsopstilling.

J17-holdet som færdiggjorde uddannelsen i systemisk organisationsopstilling d. 10. april 2018. 
Næste hold starter d. 14. januar 2020 i København og d. 21. januar 2020 på Himmelbjerggården ved Ry.

Introduktion til uddannelsen i Ry

Finder sted i Kongruens’ lokaler på Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

27. januar 2o20

Introduktion til uddannelsen i København

24. februar

Hvorfor tilmelde sig uddannelsen? Deltagere giver et bud

"Det er ærgerligt ikke at give dig selv denne mulighed"

”Jeg tror alle ledere har prøvet at stå et sted, hvor man ikke vidste hvad man skal gøre og gribe i. Hvor man syntes at tingene står fast og man kan ikke ændre den kultur der er eller man kan ikke få de resultater frem man vil… Den her uddannelse har faktisk givet mig de værktøjer, så jeg kan gøre noget ved det.”

"Denne uddannelse kan gøre en forskel for alle der arbejder med mennesker"

 

"Hvis man gerne vil lære at håndtere det usagte i konfliktsituationer, og blive bedre til at finde frem til, hvad det usagte betyder for situationen og for vores muligheder til at finde løsninger. Så skal man deltage på denne her uddannelse, for det er noget af det man bliver opmærksom på".

 

"Det er et ret konkret og kraftfuldt værktøj"

"Jeg valgt denne uddannelse, fordi jeg selv har prøvet metoden og oplevet det, som noget af det mest effektfulde supervision, jeg har fået. Derfor var jeg nysgerrig og det ville jeg gerne lære".

"Ekstremt spændende og meget brugbart"

”Hvis der var flere i verden, der har denne uddannelse, vil man se nogle løsninger dukke op, som vil være meget mere effektive end de løsninger, vi prøver at presse ned i systemerne i dag”, siger Direktør Anders Stahlschmidt, Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation

"Vi har brug for mere af det emotionelle"

Jordemoder og supervisor Kristine Overgaard bruger opstillingsmetoden ifm. supervision, og forklarer at det giver kontakt med viden der knytter sig til mønstre og dybere sammenhænge end man når frem til på det rent rationelle plan.

"Et fyrværkeri af spændende indlægsholdere og øvelser"

”Når man kombinerer hoved og krop sker der det, at man får en større wauw effekt, man får en a- ha oplevelse, der gør at man husker tingene. Når man går fra min facilitering om ikke andet, så husker man de 3 gange, man var oppe at mærke kroppen. Når man kommer hjem vil man få den følelse og arbejde videre med den”.

Spørgsmål til introduktion til grunduddannelsen

Skriv til os.