Introduktion til organisationsopstilling

Lær at arbejde med organisationsopstilling og systemisk ledelse
Tilmeld dig en introduktionLæs om uddannelsen

Introduktion til et praktisk uddannelsesforløb

Få indblik i den systemiske opstillingsmetode og et indtryk af utallige anvendelsesmuligheder. Metoden kan bruges i en-til-en sessioner, i teams og i organisationer. Du vil have stort udbytte af at deltage i uddannelsen – uanset om du er leder, proceskonsulent, coach, arbejdsmiljørepræsentant, konfliktmægler – eller blot arbejder med mennesker.

Metoden giver nye øjne på hvilke systemiske dynamikker og uhensigtsmæssige mønstre, der er i spil i en organisation. Metoden inviterer til at kigge bag ved symptomer i form af f.eks. stress, konflikter, stor medarbejderudskiftning – og få nye svar.

Det er gratis at deltage i denne introduktion til organisationsopstilling.

J17-holdet færdiggjorde Grunduddannelsen i systemisk organisationsopstilling d. 10. april 2018.
Næste hold starter d. 4. september 2019 – uddannelsen foregår på Himmelbjerggården ved Ry.

Hvorfor tilmelde sig uddannelsen? Deltagere giver et bud

"Ekstremt spændende og meget brugbart"

”Hvis der var flere i verden, der har denne uddannelse, vil man se nogle løsninger dukke op, som vil være meget mere effektive end de løsninger, vi prøver at presse ned i systemerne i dag”, siger Direktør Anders Stahlschmidt, Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation

"Hurtigere ind til sagens kerne"

Leder i Hedensted Kommune Lone Kirkeby fortæller hvordan hun bruger opstillinger til hurtigt at få øje på nogle ting og sammenhænge som man ellers kunne bruge rigtigt mange snakke på.

"Vi har brug for mere af det emotionelle"

Jordemoder og supervisor Kristine Overgaard bruger opstillingsmetoden ifm. supervision, og forklarer at det giver kontakt med viden der knytter sig til mønstre og dybere sammenhænge end man når frem til på det rent rationelle plan.

Datoer for Introduktion til uddannelse i organisationsopstilling

Finder sted i Kongruens’ lokaler på Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

L

Der vil kommer datoer til nye intro arrangementer i begyndelsen af 2019. Du kan evt. prøve vores populære workshop “Flyt dig på en halv dag”

Tilmelding til introduktion til grunduddannelsen

Skriv venligst datoen du vil deltage.