Anton de Kroon fra Hellinger Instituttet underviste på det næstsidste modul af Grunduddannelsen i Systemisk Organisationsopstilling, og Anders Stahlschmidt som er en af de 16 deltagere der nu har færdiggjort uddannelsen (!), har lavet tre videoer, hvor (Anders tegner og) Anton de Kroon fortæller.

Anerkend i stedet for at ekskludere

“Recognize don’t exclude!” er en altoverskyggende meddelelse fra Anton de Kroon, der er ekspert i systemisk coaching og har skrevet flere bøger om emnet. Hvis du fejer ubehagelig fortid ind under gulvtæppet vil den finde en måde at bide dig i halen på!

Lyt og anerkend, så bliver der plads også til din egen holdning, uden at det bliver en kritik af det som andre mener, eller har øje på.

“OG” ikke “MEN”

Anton de Kroon

Anton de Kroon er ekspert i systemisk coaching og har skrevet flere bøger om emnet. Anton de Kroons meddelelse “Recognize don’t exclude!” er en altoverskyggende for hans arbejde med systemisk organisationsopstilling.

Hvis du fejer ubehagelig fortid ind under gulvtæppet vil den finde en måde at bide dig i halen på! Lyt og anerkend, så bliver der også plads til din egen holdning, uden at det bliver kritik af det som andre mener, eller har øje på.

www.hellingerinstituut.nl

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!