Deltager i Grunduddannelsen fortæller:

Årsager fremfor symptomer via systemisk organisationsopstilling
Se video på YouTube

Organisationspsykolog Monique Hartmann om sit udbytte af grunduddannelsen i systemisk organisationsopstilling

Kroppens viden i brug

Organisationspsykolog Monique Hartmann er uddannet i Systemisk Opstilling på Grunduddannelsen 2016-17. Hør hvordan hun integrerer metoden i sit daglige virke, hvor hun særligt arbejder med teamudvikling. Om den systemiske metode siger Monique bl.a.:

“Det er en banebrydende metode fordi man bruger sin krop. Vi er utroligt kognitivt fikserede og glemmer engang imellem at der er rigtigt meget viden lagret i vores krop. Det er en metode der får viden fra kroppen op til hovedet.”

Monique Hartmann fortæller også om værdien i at blive bevidst om mønstre, og om hvordan systemisk organisationsopstilling også her kan løsne en gruppes fastlåsthed:

”Lad os nu lige prøve at stille op. Se hvordan det virker… vil så problemet være væk? Mange gange vil det jo ikke, fordi en person mange gange er et symptom på et problem der ligger i hele dynamikken i gruppen, eller i virksomhedens historie … og det er dén indgangsvinkel der er helt ny, synes jeg.”

Videoen er produceret af journalist Anders Stahlschmidt, som i øvrigt har tilmeldt sig den næste grunduddannelse som starter til august.

Kategorier

Kongruens

Infosyon Certificeret

Højbovej 1a, 1. sal
8600 Silkeborg

Tlf: 21 29 08 45
info@kongruens.dk

Kongruens – mennesker og organisationer

Vi medvirker aktivt til bæredygtighed for mennesker og organisationer.