Systemisk coaching

En dag med Anton de Kroon

Grundet COVID-19 kender vi ikke datoen for et ny arrangement

Kom og få nye værktøjer og inspiration til din coaching og dit systemiske arbejde

Anton de Kroon, fra Hellinger instituttet i Holland underviser i systemisk coaching og har hele verden som sin arbejdsplads. 

Du får en helt unik mulighed for at lære af hans mange års erfaring indenfor systemisk coaching. 

Anton arbejder nu udelukkende i udlandet, og har en travl kalender. Derfor er det med stor glæde, at kunne tilbyde denne workshop.

En af Antons kompetencer er at stille skarpe systemiske spørgsmål der effektivt når ind til sagens kerne. Kom og lær af en af de bedste og få inspiration til din coaching og dit systemiske arbejde. 

Medbring evt. et issue/dilemmaer eller udfordringer, som du ønsker, at få hans skarpe øjne på. Det er lærerigt og inspirerende blot at se ham arbejde.

Om Anton de Kroon

Anton de Kroon har siden 2007 været tilknyttet Hellinger instituttet i Holland med undervisning, workshops og supervision indenfor systemisk coaching. Han har en mangeårig erfaring indenfor ledelse, organisationsudvikling og coaching. Anton besidder et stort mod, er nysgerrig og er en stor kapacitet samt inspirationskilde indenfor systemisk coaching.

Læs mere om Anton De Kroon her. Du finder et blogindlæg om “Systemic coaching in a company” af Anton de Kroon lige her

Video der beskriver systemisk coaching

 

Sidst Anton var i Danmark, lavede Anders Stahlschmidt 3 optagelser omkring systemisk coaching. Her ser du den ene, de øvrige kan du se her.

Pris

Kr. 2000,- excl. moms. (2500,- incl moms)

Sted

Info følger

Underviser/ Facilitator

Anton De Kroon

Modtag løbende information om workshoppen med Anton De Kroon

Skriv dig på vores liste her.