Brug dig selv uden at ”forbruge” dig selv

Få dig og dine borgere godt og effektivt videre! 2 praktiske værktøjsbaserede kursusdage til dig, der sidder i samtaler
Tilmeld dig

Udvid din værktøjskasse

Kompleksiteten og forventningerne til indholdet i samtaler øges, samtidig med at tiden reduceres eller forbliver uændret.

I samtaler er der fokus på at motivere, levere, inspirere til den videre proces samtidig med den faglige og professionelle rådgivning. Nogle gange kræver det en ekstra indsats for at flytte en borger. Kender du til fornemmelsen af, at du har brugt hele din værktøjskasse og du kommer til ”kort” med tiltag og nye vinkler?

Som samtalepartner udvikler du vaner i måden, du stiller spørgsmål på, og måden du lytter på.

Lær at bevare energien og nysgerrigheden, også til den sidste borger på dagen. Det er naturligt at zoome ind på kerneopgaven og finde løsninger ud fra kendte muligheder. Ved at zoome ud og kigge på borgeren i et andet perspektiv, kan du stille andre spørgsmål og skabe grobund for udvikling og selvansvarlighed hos borgeren. Du behøver ikke at kende detaljerne i borgerens historie for at støtte dem i selvindsigt og nye skridt. Du bliver på kurset klædt på til at facilitere samtalen uden at du kommer på ”overarbejde”.

Med borgeren og borgerens forståelse af den aktuelle situationen, træner vi spørgsmål, der flytter og giver indsigt til nye skridt. Dermed kan vaner og uhensigtsmæssige mønstre brydes.

Vi har lavet et ambitiøst program spækfyldt med masser af praktiske øvelser, teori og cases. Inkluderet i prisen får du bogen ”moving questions” af Siets Bakker.

Information

N

Du får nye praktiske værktøjer og øvelser du direkte kan anvende med dine borgere

N

Du lærer at stille andre spørgsmål, som flytter – selv i svære samtaler

N

Du lærer at zoome ud samt give dig selv og din borger nye perspektiver

N

Du får indsigt i egne forhindringer og mønstre i samtalen, og lærer at bevare energien hele dagen.

 

Om Anette Raaby & Conny Helgesen Hass

Anette har erfaring med HR, rekruttering, job- & Karriererådgivning og outplacement. Anette er stifter af Kongruens, og hendes mantra er at udfolde potentiale i alle livets faser. Anette har en master i systemisk opstilling – en effektiv metode til at arbejde med transformation og udvikling.

Conny er uddannet systemisk organisationsopstiller i 2019 og arbejder til daglig som leder i en a-kasse. Hendes passion er trivsel og at frigøre potentialer uanset om det er hos borgere, medlemmer eller medarbejdere.

Sammen har vi en masse på hjertet – og mest af alt; en sprængfyldt værktøjskasse til at forstyrre, berige og flytte borgere – uden at forbruge os selv.

Himmelbjerggården, Silkeborg

Pris

kr. 4.995,00 excl. moms

 

Sted

Himmelbjerggården
Himmelbjergvej 11
DK – 8680 Ry

Undervisere

Anette Raaby
Conny Helgesen

Tidspunkt

Forår 2020

Tilmeld dig “Udvid din værktøjskasse” med Anette Raaby og Conny Helgesen

Du tilmelder dig ved at udfyld formularen, hvorefter vi tager kontakt til dig.