Introduktions-workshop

Til uddannelsen i systemiske organisationsopstilling

LÆR AT FORSTÅ OG NAVIGERE I ORGANISATIONERS

SKJULTE DYNAMIKKER

Mangler du et redskab til bedre at kunne forstå og navigere, når dynamikker i din organisation bliver for komplekse og uigennemsigtige ?

Denne introduktionsworkshop er til dig, der ønsker at blive introduceret til metoden systemisk organisationsopstilling og til de systemiske principper helt generelt. Ligeledes har du mulighed for at få mere information om vores uddannelse til systemisk organisationsopstiller.

Organisationsopstilling er en internationalt gennemprøvet og unik metode, der kan anvendes både i arbejdet med enkeltindivider og med grupper. Metoden har et utal af anvendelsesmuligheder og kan bruges i en-til-en sessioner og i større grupper.

Organisationsopstilling giver mulighed for at bryde med traditionel tænkning. Metoden giver nye vinkler og en dybere forståelse for sædvanligvis ubevidste og skjulte dynamikker.

DEN TÆNKNING DER
HAR SKABT ET PROBLEM
ER SJÆLDENT DEN SAMME,
SOM DEN DER SKAL
LØSE DEM.
Albert Einstein

Tilmelding til introduktion til uddannelsen

Tilmelding via mail til info@kongruens.dk

Pris: Gratis

Afbud: Du kan melde afbud frem til dagen før. Herefter koster det 300 kr i no show fee

Sted: Højbovej 1, 8600 Silkeborg

 

}

onsdag 2. februar og tirsdag 22. februar 2022

Begge dage kl. 14 – 16

Spørgsmål til
introduktions-workshop

Skriv til os.

Kongruens’ DNA er at arbejde systemisk med mennesker og med organisationer med det formål at udfolde de potentialer, der er til stede. Kongruens tilbyder en lang række HR-ydelser samt workshops og uddannelser under overskriften:

Mennesker og organisationer

KONGRUENS · Højbovej 1.a, 1. sal · 8600 Silkeborg · Danmark · Tlf: +45 21 290 845 · info@kongruens.dk · CVR-nr. 24 25 97 49