lær at Bruge samtalen som redskab til forandring

 

Udvid din værktøjskasse med konceptet Samtaler der flytter

 

Tankerne bag samtaler der flytter

På webinarerne og workshoppen arbejder vi med, at komme bag om årsagerne til, at det naturlige flow forstyrres. Der sættes fokus på nærvær i samtaler, og vi øver os i at zoome ud og stille spørgsmål som fx: “Hvad handler det i virkeligheden om?”, “hvor bliver den reelle beslutning truffet?” og “hvad kunne næste skridt være?”.

Konceptet tager afsæt i hollandske Siets Bakkers bog Spørgsmål der flytter, og målet er, at du – hvad end du arbejder med ledelse, supervision, coaching, som facilitator, konsulent eller noget helt tredje – får ny inspiration og konkrete værktøjer til at skabe bevægelser hos både dig selv og menneskene omkring dig, således at I kommer bag om de skjulte dynamikker, som skaber konflikter og udfordringer i organisationen.

Med Samtaler der flytter, får du ny inspiration og en unik tilgang til at skabe forandringer på såvel arbejdspladsen som i din private sfære. Kurset sætter fokus på samtalen som redskab til forandring, og du får konkrete værktøjer til at bruge den systemiske tankegang og systemiske spørgsmål som en aktiv del af at skabe forandringer.

Brug teknikkerne når du skal motivere dine medarbejdere eller kolleger, til MUS-samtalen for at komme et spadestik dybere eller når du står i en konflikt eller udfordring, hvor noget usagt styrer dagsordenen

N

Lær mindst 5 nye forskellige måde at stille spørgsmål på

N

Få ny indsigt omkring dig selv og egne gentagne mønstre og udfordringer

N

Få udleveret spørgsmålskort og bogen: Spørgsmål der flytter

OM workshoppen

Ved tilmelding til webinarerne og workshoppen, får du bogen Spørgsmål der flytter samt æsken med 50 spørgsmålskort tilsendt. Bogen og kortene danner baggrunden for kurset i Samtaler der flytter, og gennem vores webinarer og workshops får du praktisk træning i at anvende kortene til:

 • Individuel coaching
 • Selvudvikling
 • Samtaler med spørgsmål
 • Beslutningsprocesser

Grundelementerne i Samtaler der flytter handler om at skabe bevægelser og forandringer, som tager udgangspunkt i grundantagelserne, at:

 • Følge livets flow
 • Stoppe jagten på sandheder
 • Åbenhed overfor alle svar

Du vil på kurset blive i stand til at arbejde fortroligt med spørgsmålskortene og ligeledes lære at lave dine egne variationer af spørgsmål.

 

Pris

kr. 4.000,00 excl. moms
Prisen inkluderer bogen Spørgsmål der flytter samt æske med spørgsmålskort.

Kommer I flere fra samme organisation tilbyder vi 15 % rabat fra nummer to deltager.

Sted

Webinarerne afholdes via Teams.
Workshoppen afholdes fysisk i vores hyggelige lokaler i på Højbovej 1a, 1 sal, 8600 Silkeborg.

Vi forholder os naturligvis til de gældende covid-19 restriktioner, og såfremt at de bliver en forhindring for afholdelse af den fysiske workshop, retter vi henvendelse til dig hurtigst muligt.

 

Tidspunkt

Nyt tidspunkt på vej

   

   

  Har du spørgsmål til kommende webinarer eller workshop omhandlende kurset, samtaler der flytter?

  Skriv venligst dit navn, info samt spørgsmål.