Udvalgte samarbejdspartnere

Center for Systemisk Opstilling

Udvalgte samarbejdspartnere

Oversigten er ikke komplet. Primær relation til Anette Raaby og Center for Systemisk Opstilling er beskrevet, benyt links under de enkelte for mere information og evt. direkte kontakt.

At udbrede erhvervslivets kendskab til og brug af den systemiske metode kræver mange kompetencer og ressourcer. Derfor arbejder vi sammen om at betjene kursister og kunder, og om at formidle metoden.

COBRAS

COBRAS

Internationalt netværk

Netværk der støtter og superviserer hinanden består af Olivier Onghena, Jeroen Hermkens, Martin Nemcik, Annette Thiesen, Noemi Viedma, Annemieke Blok, Mattijs van Rijswijk, Anna Thurdin Hedblad og Anette Raaby. Navnet er baseret på vores geografi. Cobras.world

Malene Waaler

Malene Waaler

Direktør i Waalerhus

Malene har 35 års erfaring med det private arbejdsmarked og er stærk i samarbejdsrelationer. Hun er uddannet og certificeret NLP Master Practitioner, certificeret CORE Dynamics Coach samt Life Coach, Certificeret Skyggevejleder og Konfliktmægler og har flere kurser indenfor emnet ”Livsmestring”. Herudover har hun specialiseret sig i samarbejdet med offentlige instanser og løser opgaver for Jobcentre.
www.waalerhus.dk

 

Monique Hartmann

Monique Hartmann

Erhvervspsykolog

Under mottoet: Se muligheder arbejder Monique med trivselsprocesser, ledelsesudvikling, forandring og effektivisering, konflikthåndtering, coaching og kompetenceudvikling. Tilbyder udviklingsforløb indenfor ledelses- og organisationsudvikling.  moniquehartmann.dk

Netværket kan bruges, tag del

L

Få støtte af de rette kompetencer.

L

Bed om feedback på konkrete cases.

L

Vid: du er ikke alene.

L

Som et forsøg inviterer vi dig til at gæsteblogge her på siden eller til at skrive på Kongruens’ facebook.

L

Som et forsøg bruger vi #systemisk til at finde hinanden på de sociale medier.