Workshop

Sæt dig fri af fortidens begrænsninger
Datoer for næste workshopsTilmelding

Sæt dig fri af fortidens begrænsninger

Står vi overfor en forandring eller et udfordrende vendepunkt i livet, kan vi vælge at ignorere det, fortrænge det, eller håbe på at følelsen forsvinder af sig selv igen.
Den metode virker for en stund, men efter noget tid begynder det fortrængte at larme, og strategien der tidligere virkede, fungerer ikke længere.

Måske står du lige nu med et stærkt ønske men oplever, at noget holder dig tilbage. Det kan også være, at du oplever, at livet har taget en pludselig drejning, og du savner klarhed og redskaber til at håndtere situationen fx i forbindelse med en skilsmisse, fyring, sygdom, et stressnedbrud eller dødsfald.

Skyggearbejde ud fra et systemisk perspektiv
Når vi arbejder med skyggearbejde fra et systemisk perspektiv, går vi i dybden med, hvad der helt konkret knytter sig til din personlige historie.

Vi kigger på de mønstre, der kan ligge til grund for dine skygger således, at det bliver muligt for dig at zoome ud fra din historie og ændre dit perspektiv og din måde at reagere på.

Skyggearbejdet handler om at lære at elske og acceptere sig selv 100%, som den du er – på godt og ondt – og derved opnå en dybere forståelse og accept af andre (partnere såvel som kollegaer, børn, veninder, familiemedlemmer og offentlige personer) i dit liv, på trods af de sider som trigger dig.

For at opnå en vedvarende forandring kombinerer vi – som noget helt unikt – skyggearbejde med familieopstilling og systemisk opstilling. Du får på den måde en større indsigt fra alle de systemer, du indgår i. Opstillingsmetoden er en meget praktisk og effektiv metode.

Det bliver derfor en oplevelsesbaseret weekend, hvor vi tager de systemiske briller på og ser på både de lyse og mørke skyggesider fra en anden vinkel. Vi arbejder målrettet med at ændre de historier og uhensigtsmæssige mønstre, der forhindrer dig i at udnytte dit potientiale.

N

Vi går på opdagelse i, hvilke egenskaber du har sat i skyggen.

N

Du vil få en større forståelse af, hvem du er, hvilke skygger der er i din familiehistorie, og hvad der deraf styrer dig.

N

Du lærer at spotte, hvilke skyggesider der forhindrer dig i at udnytte dit potentiale

N

Du får redskaber og indsigt i, hvordan du bryder dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre

|

Underviserne på dagen:

Lone Munksgaard

Systemisk familie- og organisatorisk opstiller. Lone har gennemgået et ekstra certificeringsforløb som familieopstiller og er derudover uddannet Life og passionscoach samt skyggefacilitator.
Hun har 11 års erfaring inden for vejledning og personlig udvikling. Lone har erfaring i arbejdet med unge mennesker som sagsbehandler og mentor i kriminalforsorgen. Lones passion er at åbne op for forståelse og skabe forandringer i mennesker.

Anette Raaby

Master i systemisk opstilling, Hellinger instituttet i Holland. Psykoterapeut, proceskonsulent og konfliktmægler. Stifter af Center for systemisk opstilling.
Hun har 20 års erfaring indenfor individuelt udviklingsarbejde, gruppeprocesser, stresshåndtering og karriererådgivning. Anettes passion er at flytte og udvikle mennesker og organisationer. Anette er endvidere aktiv i bestyrelsesarbejde.

Himmelbjerggården

Pris

Weekend – Kr. 1500 incl. moms

Sted

Himmelbjerggården
Himmelbjergvej 11
8680 Ry

Forplejning

Kaffe/te, sandwich

Underviser/ Facilitator

Anette Raaby og

Lone Munksgaard

Datoer for workshops

Der kommer nye datoer i løbet af foråret

 

Tilmelding til workshops

Skriv venligst “Sæt dig fri” samt weekend og den dato du ønsker at tilmelde dig en workshop.
Skriv også dit navn samt navne på dem som deltager, hvis du tilmelder flere end dig selv.