Retræte og fordybelse

Fokus på meditation, ro, fordybelse, kost og motion

Søger du nogle berigende rammer, hvor du kan få ro til at fordybe dig i egne processer? Ønsker du at sætte fokus på sund kost og motion i et udviklende fællesskab? Står du ved en skillevej, har du nogle personlige dilemmaer, eller indre/ ydre konflikter, barrierer i din karriere eller trænger du blot til et pusterum. Kan du sige JA til dette – er vores retræte måske noget for dig.

For 6. år i træk har vi afholdt retræte for kvinder. Retræten indeholder det vi oplever virker for os; nemlig at spise sundt, motionere, meditere og samtidig turde at arbejde med de dilemmaer, konflikter/vendepunkter vi møder i en travl hverdag. Det brænder vi for at invitere til.

I 2021 gik turen til Ulvshale på Møn.

Mette:

“På den måde er der nu skabt plads til, at jeg mere frit kan følge mine drømme og være den person jeg ønsker at være både i mig selv og i sammenspil med min familie og omgivelser.” 

Lisbeth:

“Det mest utrolige er, at energien stadig er der, her et halvt år efter!”

Liss:

“En virkelig vidunderlig oplevelse. Det var ægte. Det var helende. Det var nænsomt. Det var forkælende. Det var afslappende. “

Lene:

“Jeg ønskede mig en uge med plads til ro, fordybelse og egoisme – og hvad man ønsker, det skal man få og lidt til. “

RETRÆTEBESKRIVELSE

Retræten er en fordybelsesuge med vandreture, stilhed og personligt arbejde, hvor vi blandt andet anvender systemisk
opstilling og Teori U som fordybelsesprocesser. Derudover spiser vi sundt og vegetarisk.

Giv dig selv:

 

N

mulighed for personlig udvikling via arbejdet med personlige dilemmaer som du selv vælger

N

vidensdeling i et trygt og inspirerende kvinderum

N

nye vinkler på fastlåste problematikker

N

inspiration til fastholdelse/ændring af kost- & motionsvaner

N

tid til selvrefleksion

HVORNÅR

Efteråret 2022 

Hvorhen

I 2021 gik turen til Ulvshale På Møn. 

TILMELDING

Max deltagerantal 10 personer 

PRIS 

Retræten koster 7.400 kr. incl. moms og dækker ophold og fuld forplejning. Depositum kr. 2.400 betales ved tilmelding. Det resterende beløb betales senest 6 uger før afrejse.

Lene Holmsgaard

Lene Holmsgaard er advokat og konfliktmægler samt medstifter af Institut for Diapraxis. Jeg er uddannet i systemisk familie – og organisationsopstilling i henholdsvis London og Holland.

Anette Raaby

Anette Raaby er businesscoach og psykoterapeut samt stifter af
“Center for Systemisk Opstilling”. Jeg har en master i organisationsopstilling samt en overbygning indenfor familieopstilling fra Holland.

Feedback fra tidligere deltagere

Helle:

“Det har været en berigende uge, der har givet mig et godt skub i forhold til et kostmæssigt overblik, der var ét ud af mange elementer, I så fint havde lagt tilrette for os. Ugen var så godt afstemt med berigende samvær og tid til egne refleksioner og egne processer, tid til at nyde den smukke natur, lyset, havet og bjergene.”

Charlotte:

“Retræten i Montenegro blev for mig ”et kærligt spark”, krydret med masser af inspiration, på min vej hen imod en sundere livsstil med større glæde og tilfredshed. Fordybelses-opgaverne gav stof til masser af refleksion, så da jeg tog hjem igen, var min rygsæk fyldt af masser af stof til mit videre arbejde med min sundhed, både på den ene og den anden måde. Nu er jeg på vej!”

Nina:

“Det vigtigste er dog det, som jeg fik sat i gang at arbejde personligt med. Lene og Anette har med deres enestående personlige professionalisme fået mig til at arbejde konstruktivt med de udviklingspunkter, som det blev klart for mig, kan berige både mig og mine opgivelser fremover. Jeg føler mig beriget over at have haft mulighed for at deltage. Tusind tak for en uge, som for altid vil finde en stor plads i mig. Jeg er så meget mere ovenpå, end da jeg tog afsted.”

Mette:

“Det har på så mange planer været utrolig givende for mig at komme afsted til Montenegro på Anette og Lenes kvinderetreat.
Ugen gav mig en fantastisk mulighed for at komme helt ned i tempo, blive næret med fornyet og sund energi, og en klar retning videre fremad. Gennem terapi, fysisk bevægelse og sund kost kom jeg ned i nogle dybereliggende lag i mig selv, der har gjort at uforløste traumer og uhensigtsmæssige tankemønstre er kommet til overfladen. På den måde er der nu skabt plads til, at jeg mere frit kan følge mine drømme og være den person jeg ønsker at være både i mig selv og i sammenspil med min familie og omgivelser.” 

Lisbeth:

“Jeg var helt “høj” efter opholdet. Sprængfyldt med ny energi til at møde de udfordringer, jeg var blevet klogere på hvad var og oveni fik jeg tilmed lysten til omlægning af kost og motion. Det mest utrolige er, at energien stadig er der, her et halvt år efter!”

Liss:

“Retrætet overgik langt mine forventninger. En virkelig vidunderlig oplevelse. Det var ægte. Det var helende. Det var nænsomt. Det var forkælende. Det var afslappende. Det der imponerede mig mest var det blide lederskab og ren indre omsorg, der udstrålede fra både Lene og Anette under hele retrætet. Lene & Anette skabte et trygt og rart miljø, og vores daglige tidsplan var godt afbalanceret.
Turen har været en kickstart til påbegyndelse af en positiv ny rejse.
Jeg anbefaler denne retræte til alle, som gerne vil arbejde med en personlig forvandling eller blot har brug for lidt ro og forkælelse”

Lene:

“Jeg ønskede mig en uge med plads til ro, fordybelse og egoisme – og hvad man ønsker, det skal man få og lidt til. Det var en berigende uge – hvor der udover god plads til fordybelse og selvrefleksion, også var vandring i det skønne Montenegro. Og så er det ikke at foragte at få utrolig lækkert mad serveret, som både var sundt og særdeles velsmagende. Jeg var meget imponeret over stedets skønhed, og det var med til at pakke ugen ind til noget særligt – som ikke kan beskrives, men skal opleves.”