Retræte og fordybelse

Få ro til din personlige udvikling

Skriv dig op til at modtage info om det kommende retræte i uge 39 i 2019

Fred og inspiration til din proces

Har du brug for ro til fordybelse i naturskønne rammer?
Står du ved en skillevej, hvor personlige dilemmaer eller indre/ ydre konflikter fylder og skaber barrierer?
Trænger du til et pusterum? 

I 2019 holder vi en fordybelsesuge for både mænd og kvinder. Kongruens er i fuld gang med at planlægge ugen som bliver i uge 39. Der vil være mere information at finde her på siden i det nye år.

I 2018 gik fordybelsesuge til Malta og Gozo. Fra 2014-2017 blev retræterne afholdt i Montenegro

N

Nye vinkler på gamle problemer

Vidensdeling i et trygt og inspirerende rum. Vi bringer naturen såvel som forskellige stærke metoder i spil, fra systemisk opstilling på vores retræte.

N

Kontakt dit hjerte

Vi lever sundt og får støtte fra smuk natur og fra hjerteåbnende power spots

Feedback fra tidligere deltagere

Charlotte:

“Retræten i Montenegro blev for mig ”et kærligt spark”, krydret med masser af inspiration, på min vej hen imod en sundere livsstil med større glæde og tilfredshed. Fordybelses-opgaverne gav stof til masser af refleksion, så da jeg tog hjem igen, var min rygsæk fyldt af masser af stof til mit videre arbejde med min sundhed, både på den ene og den anden måde. Nu er jeg på vej!”

Mette:

“Det har på så mange planer været utrolig givende for mig at komme afsted til Montenegro på Anette og Lenes kvinderetreat.
Ugen gav mig en fantastisk mulighed for at komme helt ned i tempo, blive næret med fornyet og sund energi, og en klar retning videre fremad. Gennem terapi, fysisk bevægelse og sund kost kom jeg ned i nogle dybereliggende lag i mig selv, der har gjort at uforløste traumer og uhensigtsmæssige tankemønstre er kommet til overfladen. På den måde er der nu skabt plads til, at jeg mere frit kan følge mine drømme og være den person jeg ønsker at være både i mig selv og i sammenspil med min familie og omgivelser.” 

Nina:

“Det vigtigste er dog det, som jeg fik sat i gang at arbejde personligt med. Lene og Anette har med deres enestående personlige professionalisme fået mig til at arbejde konstruktivt med de udviklingspunkter, som det blev klart for mig, kan berige både mig og mine opgivelser fremover. Jeg føler mig beriget over at have haft mulighed for at deltage. Tusind tak for en uge, som for altid vil finde en stor plads i mig. Jeg er så meget mere ovenpå, end da jeg tog afsted.”

Helle:

“Det har været en berigende uge, der har givet mig et godt skub i forhold til et kostmæssigt overblik, der var ét ud af mange elementer, I så fint havde lagt tilrette for os. Ugen var så godt afstemt med berigende samvær og tid til egne refleksioner og egne processer, tid til at nyde den smukke natur, lyset, havet og bjergene.”

Lisbeth:

“Jeg var helt “høj” efter opholdet. Sprængfyldt med ny energi til at møde de udfordringer, jeg var blevet klogere på hvad var og oveni fik jeg tilmed lysten til omlægning af kost og motion. Det mest utrolige er, at energien stadig er der, her et halvt år efter!”

Liss:

“Retrætet overgik langt mine forventninger. En virkelig vidunderlig oplevelse. Det var ægte. Det var helende. Det var nænsomt. Det var forkælende. Det var afslappende. Det der imponerede mig mest var det blide lederskab og ren indre omsorg, der udstrålede fra både Lene og Anette under hele retrætet. Lene & Anette skabte et trygt og rart miljø, og vores daglige tidsplan var godt afbalanceret.
Turen har været en kickstart til påbegyndelse af en positiv ny rejse.
Jeg anbefaler denne retræte til alle, som gerne vil arbejde med en personlig forvandling eller blot har brug for lidt ro og forkælelse”

Lene:

“Jeg ønskede mig en uge med plads til ro, fordybelse og egoisme – og hvad man ønsker, det skal man få og lidt til. Det var en berigende uge – hvor der udover god plads til fordybelse og selvrefleksion, også var vandring i det skønne Montenegro. Og så er det ikke at foragte at få utrolig lækkert mad serveret, som både var sundt og særdeles velsmagende. Jeg var meget imponeret over stedets skønhed, og det var med til at pakke ugen ind til noget særligt – som ikke kan beskrives, men skal opleves.”

Tilmelding eller spørgsmål

Udfyld formularen for at skrive dig op til at høre mere om vores Fordybelsesugen i uge 39, 2019. Så giver vi dig besked, når vi har mere information om vores kommende retræte i uge 39. Du kan også emaile Anette Raaby på ar@kongruens.dk