Præstationsfrie rum

Hvordan har du det med, hvordan du har det?

Over 35.000 medarbejdere i Danmark er hver dag sygemeldt med stress, og over 430.000 oplever symptomer på stress i større eller mindre grad. Hver eneste dag (Stressforeningen 2021). Samtidig peger en undersøgelse fra Ballisager på, at der er et stort skel mellem medarbejdernes forventning og ønske om arbejdspladsens håndtering af stress, og den faktiske håndtering (Konsulenthuset Ballisager 2021). Denne tendens koster dyrt – både for virksomhederne, men også for den enkelte og deres omgivelser.

Husker du at have dig selv med gennem dagens gøremål, eller hører du til den gruppe af mennesker, som ofte oplever, at du er bagefter og burde være et andet sted end hvor du er – så er du ikke alene. Rigtig mange virksomheder oplever medarbejdere med: Stress, manglende overskud, manglende overblik, uro i kroppen, medarbejdere som er ufokuserede, og hvor negative følelser styrer og fylder for meget.

Med konceptet Præstationsfrie rum tilbyder vi rammerne til at stoppe op og være midt i det, som bruser omkring dig. Et rum, hvor du øver dig i at holde fokus på at være til stede med alt det som det rummer.

Jeg har lært at holde vurderingerne tilbage… at det overhovedet findes som en mulighed, som et rum man kan vælge at træde ind i, har bidraget til ro”

– udsagn fra tidligere deltager

Meditation og mindfulness

Et præstationsfrit rum handler langt fra kun om at sidde og meditere på den klassiske facon – det handler om at skabe en bevidsthed hos den enkelte, om at få redskaber og teknikker til at kunne få ro på kroppen og sig selv. Mindfulness og meditation er et redskab, som kan bruges i dagligdagen såvel som i akut udfordrende situationer. Det kan blive en ny måde at anskue verdenen på.

Undersøgelser viser, at ved et større fokus på mindfulness oplever flere mindre stress, øget empati, mindre tankemylder og større ro i kroppen.

Jeg har givet mig selv plads til bare at være, gøre noget spontant, at det er OK med egenomsorg og egen-tid uden to-do lister”

– udsagn fra tidligere deltager

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset Præstationsfrie rum er til glæde og gavn for alle, fordi et større fokus på at være til stede, kan mindske stress og uro i kroppen, samt give øget overskud og overblik. Det skaber balance og tillader medarbejderne at finde ro og ligevægt, selv når deadlines banker på døren.

Præstationsfrie rum henvender sig til ledere, medarbejdere såvel som privatpersoner med interesse i at blive mere mindfulde.

Vi tilbyder både åbne og lukkede hold. Det åbne hold er åbent for alle tilmeldinger og strækker sig over de angivne otte sessioner herunder. Er du interesseret i et lukket hold, kontakt os for mere information: info@kongruens.dk

Praktisk info

Pris

3.000 ekskl. moms

Med i prisen får du:

 • En grundlæggende introduktion til meditation og mindfulness, inkl. øvelser til frit brug
 • Hjemmeøvelser mellem hver undervisningsgang, som udvider din oplevelse af forløbet
 • Tips til god og relevant litteratur
 • En mp3-fil med guidede meditationer
Sted

8600 Silkeborg

Vi forholder os naturligvis til de gældende covid-19 restriktioner, og såfremt at de bliver en forhindring for afholdelse af den fysiske workshop, retter vi henvendelse til dig hurtigst muligt.

 

Tidspunkt

Forløbet strækker sig over otte sessioner, fra kl. 17:00-19:00:

 

 • Onsdag den 25. august 2021
 • Onsdag den 1. september 2021
 • Onsdag den 8. september 2021
 • Onsdag den 15. september 2021
 • Onsdag den 22. september 2021
 • Onsdag den 29. september 2021
 • Onsdag den 6. oktober 2021
 • Onsdag den 13. oktober 2021

Vil du vide mere?

Mindfulness handler om at være til stede i livet med det, som sker lige nu. At trække opmærksomheden væk fra fortiden og fremtiden. Mindfulness handler om fokus og bevidst nærvær. Uanset om det rummer glæde, smerte, sorg, jubel – alle følelser er velkomne uden vurdering.

Når vi sætter fokus på mindfulness, skaber vi en bevidsthed som resulterer i at medarbejderne og lederne bedre kan håndtere den uro, der kan opstå i opgaveløsningen. Gennem mindfulness styrkes evnen til at komme ned i kroppen, falde til ro. Evnen til at være nærværende. Evnen til selvregulering, til selv at regulere dine følelser og handlinger.

Har du spørgsmål til kommende webinarer eller workshop omhandlende kurset, samtaler der flytter?

Skriv venligst dit navn, info samt spørgsmål.