Uddannede opstillere

Netværk og fælles udvikling

 

Deltag i netværketuddannelse 2019

Netværk af Uddannede opstillere som kan støtte og supplere hinanden

I 2016-17 blev det første hold organisationsopstillere udklækket fra Grunduddannelsen på Center for Systemisk Opstilling. Det tredje hold afsluttede maj i 2019 deres uddannelse. De nye facilitatorer og opstillere er i fuld gang med at implementere organisationsopstilling i deres daglige virke i teams og organisationer og med individuelle.

Mød nogle af dem nedenfor. 

 

Kongruens’ vision er at udfolde potentialer i dansk erhvervsliv igennem udbredelse af ny viden og nye indsigter om systemiske dynamikker og kollektiv intelligens i systemer.

Næste uddannelsesopstart er august 2020. i Jylland. Yderligere information og tilmelding på uddannelsesforløb

Monique Hartmann

Monique Hartmann

Erhvervspsykolog

Under mottoet: Se muligheder arbejder Monique med trivselsprocesser, ledelsesudvikling, forandring og effektivisering, konflikthåndtering, coaching og kompetenceudvikling. Tilbyder udviklingsforløb indenfor ledelses- og organisationsudvikling.  moniquehartmann.dk

Lone Munksgaard

Lone Munksgaard

Virksomhedskonsulent

Lones passion er at åbne op for forståelse og skabe forandringer i mennesker. Hun er Systemisk familie- og organisationsopstiller, Life og passionscoach samt skyggefacilitator.
Hun har 11 års erfaring inden for vejledning og personlig udvikling.
Munksgaardminds.dk

Annemette Lahrmann

Annemette Lahrmann

Organisationskonsulenterne, Partner

Annemette er freelance HR Partner for private og offentlige virksomheder og arbejder med coaching, trivsel, lederudvikling, konflikthåndtering og rekruttering. Annemette bruger det visuelle element i organisatorisk opstilling i arbejdet med individer og grupper. Organisationskonsulenterne.dk

 

Therese Aalborg Grupe

Therese Aalborg Grupe

Organisationskonsulent & psykolog

Therese er optaget af at arbejde med relationer og fællesskaber – og at være “et menneske blandt mennesker”. Organisationsopstillinger og principperne bag anvender hun til at afdække systemiske dynamikker, når kompleksiteten er høj.
Therese arbejder som organisationskonsulent i Region Midtjylland med at udvikle trivsel og ledelse på regionale arbejdspladser. Dette sker både som facilitator af gruppeprocesser og ved individuelle forløb.

Nanna Thorhauge

Nanna Thorhauge

Selvstændig

Freelancer inden for kommunikation, kunstprojekter og projektstøtte. Udarbejdede i 2017 indholdet på Kongruens’ hjemmeside. 20 års erfaring med projektarbejde og ledelse i en række meget forskellige virksomheder, har især arbejdet internationalt med b2b-kommunikation. www.noochi.com

Anders Stahlschmidt

Anders Stahlschmidt

Leder og partner

Anders Stahlschmidt er leder af Feedbackinstituttet og partner i Lumholt & Stahlschmidt. Anders har mange års lederefaring fra mediebranchen og arbejder i dag med kommunikation, samarbejde, forandring og konflikter i teams i både offentlige og private virksomheder. www.lskommunikation.dk

Kristine Overgaard Henriksen

Kristine Overgaard Henriksen

Jordemoder og supervisor

Kristine arbejder som jordemoder i Region Midt og er derudover uddannet supervisor og fungerer som intern supervisor. Kristine anvender organisations opstilling i både individuelle og gruppeforløb og finder metoden særdeles velegnet til arbejdet med fagpersonlig udvikling.

Annette Søgaard Schmidt

Annette Søgaard Schmidt

Selvstændig

Annette arbejder med ledelsessystemer, strategier, teams, lederroller, mission og værdier. I virksomheder og bestyrelser.
Organisationsopstilling bruges til at anskueliggøre blokeringer og problemstillinger med flere sanser, herunder intuitionen og kreativiteten. www.effect.dk

Jimmy Schiøth

Jimmy Schiøth

Mak & Par, Direktør

Jimmy Schiøth er indehaver og direktør i Mak & Par der tilbyder firmaevents, teambuilding og teamudvikling. makogpar.dk

Karen Ejlersen

Karen Ejlersen

Opstiller

Uddannet opstiller fra Kongruens 2018.
Tilbyder både individuelle opstillinger og opstilling for grupper.
Karens store interesse er sygdom og systemer, hvad er det for skjulte loyaliteter der begrænser os og måske gør os syge.
Conny Helgesen Hass

Conny Helgesen Hass

Afdelingschef

Conny er leder i Krifa og optaget af hvordan potentialer kan frigøres, uanset om det er i grupper, teams eller hos den individer.
Hun bruger systemisk opstilling både intern og i forhold til medlemmer og oplever at metoden effekt kan vise, hvilke vaner og mønstre vi har, som forhindrer udvikling

Netværket kan bruges, tag del

L

Få støtte af de rette kompetencer.

L

Bed om feedback på konkrete cases.

L

Vid: du er ikke alene.

L

Som et forsøg inviterer vi dig til at gæsteblogge her på siden eller til at skrive på Kongruens’ facebook.

L

Som et forsøg bruger vi #systemisk til at finde hinanden på de sociale medier.

TilmelDing til grunduddannelsen

Udfyld formularen for at tilmelde dig eller ved spørgsmål.