Marianne Tarpgaard

Marianne er i øjeblikket på barsel. Ved spørgsmål og henvendelser, kontakt i stedet lærings- og udviklingskonsulent Rikke Lysdahl.
Anette Raaby, direktør i Kongruens og stifter af Center for Systemisk Opstilling

Min drivkraft er både min teoretiske og praktiske interesse for, hvordan mennesker agerer sammen organisatorisk. Jeg er optaget af, hvordan man faciliterer de optimale rammer for at udvikling, læring og trivsel kan siges at være bæredygtig både for virksomhed  og menneske.  

Erfaring

Jeg har 9 års erfaring med at udvikle og facilitere undervisning og læring. I mit arbejde som underviser, har jeg særligt været optaget af, hvordan mennesker som ressourcer kan bibringe forskellige værdier og potentialer til det fælles. Desuden har jeg i forbindelse med min kandidatuddannelse været optaget af, hvordan man kan skabe organisatoriske udvikling i bæredygtighedens navn, bl.a. talentudvikling.

Baggrund

Uddannelsesmæssigt har jeg en professionsbachelor fra VIA-University collage- læreruddannelsen i Århus. Et modul i personlighedspsykologi fra Ålborg Universitet samt en Kandidatgrad i Uddannelsesvidenskab-HRM fra Århus Universitet. Derudover har jeg mange års erfaring med bestyrelses- og frivilligt foreningsarbejde.

Se mere på:

Uddannelser

Z

Cand.Soc. Udd - HRM

Z

10 ects i Personlighedspsykologi

Z

Professionsbachelor VIA University collage - Læreruddannelsen i Århus