business coaching

Nye øjne på dine udfordringer
Nå dine målKickstart

Dit Lederskab

Vil du skabe harmoni mellem arbejdsliv og privatliv?
Vil du udleve til dit fulde potentiale?
Vil du øge din gennemslagskraft og opnå mere trivsel i din hverdag?

Med systemisk orienteret coaching kan du opnå større harmoni mellem den du er og det du gør. Via spørgsmål bliver du bevidst om dine valg og prioriteringer, så du mere bevidst kan bevæge dig i den rigtige retning.

En “sur chef”, en leder i mistrivsel, er bare det værste… Det ved enhver med arbejdserfaring. Også lederen selv, hvis han/hun tænker sig godt om. Din motivation for at sætte fokus på dig selv er ikke selvisk. Hvis du bliver bedre for dig selv, bliver du bedre for den organisation og de systemer som du arbejder med, i og for.

Når du skærper opmærksomheden på løsninger og det der giver dig energi, fremfor problemer og det der dræner dig, så kan du meget bedre navigere i en omskiftelig hverdag og virkelighed.

Når du vælger til og vælger fra i overensstemmelse med dine værdier så er du på rette vej. Hos Kongruens er dét systemisk balance. Det er vores mål. Udgangspunktet er dig.

Fokus er hvor du er

 

  • Vil du afklare din lederrolle, og gøre dit til at opgaver, ansvar og indflydelse følges ad?
  • Oplever du gentagne konflikter, eller mønstre, så få de værktøjer der gør at du kan få fat i roden fremfor symptomerne.
  • Ønsker du at opnå indre ro og større selvværd?
  • Vil du blive bedre til at planlægge, sætte og nå dine mål?

“Mit coachingforløb med Anette Raaby begyndte med et mål om at udbygge og forbedre mit lederskab. I samtalerne blev det hurtigt klart, at ikke kun jeg, men også hele min afdeling ville få glæde af Anettes superpositive energi og enestående evner som katalysator.

Senest har Anette været en uvurderlig samtalepartner i forbindelse med et jobskifte og fødselshjælper på en forandringsproces for mig. Anette er den helt rigtige coach, når man ønsker at øge sit potentiale som et helt menneske.”

Anne S. Hansen

“Dine nuværende omstændigheder er ikke afgørende for hvor du kan bevæge dig hen. De afgør blot hvor du starter.”

Nido Qubein

N

Nærvær, Empati og klarhed

Det er godt at have familie og venner at tale med. Ofte kan det være langt mere givende at tale med en udenforstående, der stiller helt andre spørgsmål. På den måde kan du få den nødvendige forstyrrelse til at se på udfordringerne fra et andet perspektiv.

N

Tid til din udvikling

Anette Raaby og de tilknyttede coaches, har alle solid erhvervserfaring, suppleret med uddannelse i coaching, organisationspsykologi, erhvervspsykoterapi eller systemisk baggrund. Det betyder, at vi arbejder både med dig – og med den systemiske sammenhæng du indgår i.

N

Tid til dine ambitioner

Samtaler aftales med hensigtsmæssige intervaller og som udgangspunkt udenfor virksomheden. Første gang sætter vi mål for forløbet. Derefter arbejder vi os målrettet henimod det du ønsker dig.

Nå dine mål

Den systemiske metode indeholder effektive forandringsværktøjer til udvikling af personligt lederskab. Du vil få ny indsigt i, hvordan du kan påvirke dine egne beslutninger, tanker og handlemønstre indefra. Du får praktiske værktøjer til brug i hverdagen.

Kickstart din personlige Udvikling

Hvis du savner indsigt til at få brudt nogle uhensigtsmæssige mønstre kan en workshop om systemisk opstilling blive startskuddet til større harmoni mellem den du er og det du gør. Du flytter dig på en halv dag, uanset hvor du står lige nu.
Læs om Workshops

Du har også mulighed for at deltage i en Retræte, hvor du vil få tid til refleksion og sparring på dit lederskab og aktuelle udfordringer.
Læs om Retræter

 

 

Støtte til dit lederskab

Du er velkommen med spørgsmål og forespørgsler vedr. lederudvikling.

Kontakt os

Du er velkommen med en forespørgsel vedr. lederudvikling