Kerneydelser

Handling på dine og organisationens mål
YdelserUforpligtende intro

Hjælp til dine udfordringer

Kongruens tilbyder systemisk rådgivning og facilitering af leder- og teamudvikling.

 

 

N
Lederudvikling
Coaching og støtte til dit personlige lederskab
N
Teamudvikling
Aktiverer de skjulte ressourcer i dit team
N
Stress coaching
Find din vej uden stress

“Mit coachingforløb med Anette Raaby begyndte med et mål om at udbygge og forbedre mit lederskab. I samtalerne blev det hurtigt klart, at ikke kun jeg, men også hele min afdeling ville få glæde af Anettes superpositive energi og enestående evner som katalysator.

Senest har Anette været en uvurderlig samtalepartner i forbindelse med et jobskifte og fødselshjælper på en forandringsproces for mig. Anette er den helt rigtige coach, når man ønsker at øge sit potentiale som et helt menneske.”

Anne S. Hansen

“Anette skruede to værdifulde dage sammen til os, hvor vi arbejdede med vores DiSC profiler og afdelingens værdier. Mine medarbejdere var meget glade for selve forløbet og specielt for udbyttet, som Anette med indlevelse og engagement fik ”frigivet” fra os på en naturlig og humoristisk måde. Jeg var særdeles tilfreds med arrangementet, der gav endnu mere til samarbejdet og trivslen i afdelingen, end jeg havde forventet. Sammen med Anette fik vi som afdeling skabt en positiv og langtidsholdbar, fælles referenceramme, som gjorde at potentielle samarbejdsproblemer og misforståelser aldrig fik lov til at slå rod, men derimod hurtigt blev afmonteret.

Jeg har gjort brug af Anettes evner og kompetence i forbindelse med en af mine nøglemedarbejdere, der blev ved med at gentage et uhensigtsmæssigt mønster, til stor støtte for både medarbejderen og mig. Ved ansættelsen af en mellemleder bidrog Anette med DiSC analyse og samtale med kandidaten.”

Anne S. Hansen

“Dine nuværende omstændigheder er ikke afgørende for hvor du kan bevæge dig hen. De afgør blot hvor du starter.”

Nido Qubein

Uforpligtende introduktion

Overvejer du Kongruens som partner og den systemiske tilgang som metode i forbindelse med udvikling af dit team eller dig selv? En workshop om systemisk opstilling er en hurtig og effektiv måde til at opnå et solidt beslutningsgrundlag. Via en afdækkende dialog, et mix af teori og gulvøvelser i vidensfeltet kan du ikke undgå at flytte dig. Din investering er en halv dag. Læs om Workshops