Karin Lyngby

Partner
Anette Raaby, direktør i Kongruens og stifter af Center for Systemisk Opstilling

Min drivkraft er at skabe rum til reelle forandringer for både mennesker og organisationer. Med respekt for historien og den aktuelle situation er jeg optaget af, hvor lidt er tilstrækkeligt for at skabe bevægelse og nye handlinger. ”Hvad skal det næste kloge skridt være?” – et centralt spørgsmål i mit arbejde.

På tværs – med vilje

Organisatorisk er jeg særligt optaget af at være på tværs – med vilje. Hvordan bliver de tværgående opgaver og behovet for koordinering i organisationer håndteret? Hvad kan stå i vejen for en værdiskabende strategi eller en succesfuld eksekvering? Det har jeg stor erfaring med at sætte spot på og udvikle realistiske løsninger til. Desuden har nye vilkår og rammer for at gå på arbejde åbenbaret behovet for at facilitere præstationsfrie rum – på tværs af alle de præstationsfyldte rum vi møder hver dag.

Baggrund

Jeg har tidligere arbejdet som proceskonsulent, HR-chef, og senest som afdelingsdirektør for Koncernimplementering i Jyske Bank. Jeg er næstformand i Bestyrelsen for den frivillige sociale forening Selvhjælp Silkeborg

Se mere på:

Uddannelser

Z

Cand.merc. i strategi og ledelse, AU

Z

Master of Management Development fra CBS

Z

Systemisk konsulentuddannelse, DISPUK

Z

Master instruktør meditation og mindfulness, Heinrich Johansen Meditation

Z

Stifinder #2000

Certificeringer

Z

PeopleTools personprofil, teamprofil mv.

Z

MakeMyStratgyTM