Internationale samarbejdspartnere

Kongruens har gennem sit mangeårige virke etableret et stærkt internationalt netværk af forskellige udenlandske specialister, som vi samarbejder med. Disse specialister optræder løbende som gæsteundervisere på vores udbudte workshops og på vores uddannelse i systemisk organisationsopstilling. Dette gør den vidensdeling, der finder sted helt unik. Det lokale og globale bliver dermed også på én gang vigtige bidragsydere til den fælles læring og udvikling, der finder sted i vores læringsrum.

Kongruens er medlem af det internationale netværk ISCA

Internationalt netværk og gæsteundervisere

Anton de Kroon, Hellinger Instituttet

Anton de Kroon er ekspert i systemisk coaching og har skrevet flere bøger om emnet. Anton de Kroons meddelelse “Recognize don’t exclude!” er en altoverskyggende for hans arbejde med systemisk organisationsopstilling. Hvis du fejer ubehagelig fortid ind under gulvtæppet vil den finde en måde at bide dig i halen på! Lyt og anerkend, så bliver der plads også til din egen holdning, uden at det bliver en kritik af det som andre mener, eller har øje på.

Mere Anton de Kroon på Kongruens’ YouTube

Siets Bakker

Siets Bakker er forfatter og udvikler af konceptet Spørgsmål der flytter og underviser på vores webinarer af samme navn. Som organisationskonsulent har Siets Bakker (1973) guidet adskillige direktioner og ledelsesteam gennem deres ændringsspørgsmål. Siets er frontløber inden for anvendt systemisk arbejde.

Læs mere om Siets Bakker her:
moving-questions.com/siets-bakker/

Hør hende fortælle om konceptet Spørgsmål der flytter her:

Annelies Meijers

Annelies Meijers er forretningsadministrator og organisationskonsulent. Annelies er optaget af at give udfordringer retning. Dette gør hun bl.a. gennem organisatorisk coaching, workshops og andre interventioner. I Kongruens har Annelies sammen med Anette udbudt kursusforløbet Holding Space, som handler om teamudvikling og om, hvordan man gennem særlige tiltag kan realisere et teams potentiale bedst muligt.

Læs mere om Annelies Meijers her: www.amkwadraat.nl

L

Vores internationale samarbejdspartnere er gæstelærere på vores worshops samt på vores uddannelse i systemisk organisationsopstilling.


L

Kongruens har rigtig god erfaring med at benytte bl.a. Zoom og teams til at faciliterer webinarer med internationale undervisere.

L

Det er muligt at stille spørgsmål og få svar på både dansk og engelsk. Send os en mail eller find os på bl.a. facebook eller linkedIn.


It is possible to ask questions and get answers in both Danish and English.

Send us an email or find us on facebook or linkedin.