Tidligere deltagere på Grunduddannelsen forklarer

Udbyttet af at arbejde med systemisk organisationsopstilling
Grunduddannelse 2018-19Intro til forløb

Hvorfor tilmelde sig uddannelsen? Deltagere giver et bud

"Ekstremt spændende og meget brugbart"

”Hvis der var flere i verden, der har denne uddannelse, vil man se nogle løsninger dukke op, som vil være meget mere effektive end de løsninger, vi prøver at presse ned i systemerne i dag”, siger Direktør Anders Stahlschmidt, Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation

"Hurtigere ind til sagens kerne"

Leder i Hedensted Kommune Lone Kirkeby fortæller hvordan hun bruger opstillinger til hurtigt at få øje på nogle ting og sammenhænge som man ellers kunne bruge rigtigt mange snakke på.

"Vi har brug for mere af det emotionelle"

Jordemoder og supervisor Kristine Overgaard bruger opstillingsmetoden ifm. supervision, og forklarer at det giver kontakt med viden der knytter sig til mønstre og dybere sammenhænge end man når frem til på det rent rationelle plan.

"Alt det vi allerede ved"

Organisationskonsulent og coach Annemette Lahrmann har med uddannelsen fået nye måder at visualisere problemstillinger på, og ny mulighed for at aktivere mere af det vi allerede ved, men som vi ikke formår at italesætte.

"Hele teamet med?"

Co-creator Nanna Thorhauge fortæller at ALLE kan indgå i en opstilling. A-ha-oplevelser følger ofte subtile bevægelser, og metoden gør det muligt at flytte sig.

"Nærliggende at se på sig selv"

Direktør i Mak & Par Jimmy Schiøth er uddannet til at facilitere opstillinger og bruger det bl.a. ifm. teamudvikling og events, han forklarer hvordan det giver en ekstra dimension til udviklingsarbejdet.

|

Deltagerne udtaler

“Jeg har via uddannelsen fået et andet indblik i mine medarbejdere/kollegers måde at anskue deres arbejdsdag og relationer på. Jeg ser udfordringer i medarbejdergruppen med en anden indgangsvinkel og dette giver en positiv forandring i både arbejdsfællesskaber og mit personlige lederskab”.

– Kirsten Staxen, Skoleleder

“Jeg kan bruge den viden, der allerede er til stede i organisationen, og omsætte den via den systemiske tilgang. Det giver nye perspektiver og ændret adfærd og arbejdsglæde”.

– Britt   Flamborg, teamleder

Mød nogle af gæsteunderviserne på Grunduddannelse 2018-19

Cecilio Regojo, TalentManager

Master Facilitator Cecilio Regojo underviser på andet modul og inspirerer bl.a. til at finde sin egen stil med organiationsopstilling. I denne video forklarer han facilitatorens rolle, som een der aktiverer klientens egen viden, og ikke som en konsulent der er klogere på klientens udfordring end klienten selv. Mere om Cecilio Regojo

Anton de Kroon, Hellinger Instituttet

Fra Hellinger Instituttet i Holland underviser Anton de Kroon på fjerde modul. Han er ekspert i systemisk coaching og også en tempoets mester. Han giver her et eksempel på at problemer i organisationer faktisk peger på en løsning. Problemer skal anerkendes og ikke stuves ind under gulvtæppet. Flere videoer med Anton de Kroon på Kongruens’ YouTube

Michael Nørager, Aarhus Universitet

Michael Nørager er lektor og ph.d. i Business og Social Science på Aarhus Universitet i Herning og forklarer her erhvervslivets behov for organisationsopstilling, som et skabende rum, hvor nærvær og det øjeblikkelige er de nye kvaliteter. Det emergente skal have meget mere plads, siger han. Mere om Michael Nørager og organisationsopstilling

Underviser og stifter af Center for systemisk opstilling

Anette Raaby er stifter af uddannelsen og som primær underviser er hun klar til at byde et nyt hold velkommen på Himmelbjerggården til august. Hun er selv uddannet fra Bert Hellinger Instituttet i Holland og er Infosyon Certified Trainer. Hun byder til to gratis introduktioner til uddannelsen i maj, og løbende på workshops om organisationsopstilling.