Midtjyllands Avis har været forbi kontoret for at tale med Anette. Det kom der en skøn artikel ud af i avisens erhvervssektion. Anette har svaret på “seks hurtige”, som har sat lidt ord på det arbejde, vi går og laver her hos Kongruens 🙌💪

Uddrag fra artiklen

”Ved konflikter, usund arbejdskultur eller hvis der for længe har været et for stort arbejdspres i forhold til kapaciteten, giver det næring til stress, udbrændthed, mistrivsel, uformåenhed, kortsigtede løsninger og høj personaleomsætning.”

Og vi arbejder med organisationernes forskellige niveauer ved at zoome ud; for at få øje på konteksterne og for at aktivere de eksisterende potentialer, muligheder og på den måde skabe udvikling!”

Du kan læse hele artiklen ved at klikke og downloade den her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!