Eksklusive, internationale workshops om organisationsopstilling

CoBRAS er i Danmark d. 24. og 25. januar
Mød CoBRAS på Himmelbjerget eller Museum JornInvitation som PDF

CoBRAS formål er at bidrage til et mere bevidst samfund og økonomi gennem en innovativ og holistisk tilgang til organisationsudvikling

Velkommen til eksklusive, internationale workshops om organisationsopstilling

Kongruens er stolt af at tilbyde en unik mulighed for at arbejde med en organisatorisk udfordring, sammen med CoBRAS, som er et internationalt netværk af opstillere, der snart gæster Danmark.

Himmelbjerggården deltager som case, og investor og daglig leder Aslaug Johnsen forklarer hvorfor:

Aslaug Johnsen er daglig leder på Himmelbjerggården og deltager som caseVisionen for Himmelbjerggården er at blive et nordisk inspirationsfællesskab for bæredygtig bevidsthed og levevis. Vi er inspireret af 2030 Verdensmålene hvor innovation, samarbejde på tværs af sektorer og ny bevidsthed er centralt hvis vi skal skabe en fremtid for alle. Området vi er ved at slå rødder i, rummer et fantastisk potentiale og også en lang historie. Opstillingsarbejdet kan hjælpe os til at integrere fortid, nutid og fremtid, så de næste skridt i projektet bliver tydelige og derved skaber den bedste forudsætning for at føre visionen ud i livet.

Der er stadig plads til yderligere een virksomheds-case på begge dage. Ønsker din virksomhed nye øjne på en vanskelig situation eller en udfordring der måske er gået i hårdknude, så skriv til Anette Raaby via hjemmesiden.

Tidspunkter og steder

  • Onsdag d. 24. januar kl. 14 – 17 på Himmelbjerggården i Gammelgaard
    Til GPS’en: Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry
  • Torsdag d. 25. januar kl. 10 – 13 på Museum Jorn, i Cobra-salen
    Til GPS’en: Museum Jorn, Gudenåvej 7-9, 8600 Silkeborg

Det er naturligvis ingen tilfældighed at de to workshops holdes hvor de gør. Himmelbjerggården er Kongruens’ nye faste base og arbejdet med opstilling understøtter Himmelbjerggårdens vision og strategi om at blive nordisk inspirationscenter.

At CoBRAS skal holde workshop på Museum Jorn er ligeledes et udtryk for forbundethed. Asger Jorn var udover at være en genial maler på pioner-arbejde for performancekunst og for at udfordre og endda gerne drille det etablerede. Han satte det kendte ind i nogle anderledes rammer og kontekster og skabte på den måde noget helt nyt. Med samme intention om at skabe værdi ønsker CoBRAS at inspirere og give erhvervsledere nye vinkler og måder at se og gøre tingene på. Organisationsopstilling bringer tavs viden, kroppens visdom, og relationer i spil for at visualisere og anskueliggøre problematikker såvel som løsninger.

Pris
Virksomheder med en business case betaler 2500,- for en session.

Kontakt venligst Anette Raaby på ar@kongruens.dk eller via hjemmesiden hvis du ønsker at deltage med en business case.

Invitation til workshops med CoBRAS som PDF.  Besøg også gerne www.cobras.world for mere information om netværket