Øget Opmærksomhed og Neuro-ledelse

Innovation Silkeborg
Innovation SilkeborgMichael Nørager

Awareness og neuro-leadership

Michael Nørager og Anette Raaby hos InnovationSilkeborg
Mennesker er forbundne på mange måder, blandt andet via empati. Derfor er det også nødvendigt at fokusere på hinanden, når kreativiteten, innovationen og entreprenørskabet skal styrkes. Det kræver, at vi forhøjer vores opmærksomhed. Det var temaet på en workshop som Michael Nørager og Anette Raaby holdt for InnovationSilkeborg i april.

De introducerede også den systemiske og innovative tilgang til at frigøre organisationers potentiale. ”Fast moving companies” og ”next generation companies” har allerede ramt en bølge af vækst og flow. På workshoppen blev deltagerne inviteret til at perspektivere disse virksomheders innovative tilgang, på en måde der helt konkret mærkes på egen krop.

Michael Nørager er ph.d. og lektor i innovation og forandringsledelse på Århus Universitet. Han arbejder med forskning, undervisning, foredrag og praktisk udvikling af organisationer og mennesker.

 

Kongruens

Infosyon Certificeret

Unit 02
Højbobvej 1C, 1. sal
8600 Silkeborg

Tlf: 21 290 845
ar@kongruens.dk

Center for Systemisk Opstilling

Danmarks nye Center for Systemisk Opstilling tilbyder en Grunduddannelse i systemisk organisationsopstilling. Vi introducerer løbende  opstilling som metode via workshops og retræter. Kongruens tilbyder også leder- og teamudvikling.