Fokus er lig med vækst

Glem ikke at fokusere på det du ønsker dig
Sidste chance for workshop før uddannelsesstart

“Det du fokuserer på får du mere af..”?

Det du giver opmærksomhed og energi til, vil vokse. Hjerneforsker J. M. Schwarts udtrykker det på den måde: ”Hvor end vi retter vores hjernes opmærksomhed hen, så er det der, vi skaber og styrker hjerneforbindelser. Hvis vi retter opmærksomheden hen på positive/negative ting, er det de forbindelser, der skabes og styrkes”. Uanset om vi er naturtalenter eller ej, er vi nødt til bevidst at arbejde med at udvikle vores færdigheder og evner, hvis vi skal bevare føringen.

Jeg har altid haft en indre tro på at hvis jeg virkelig vil, så kan jeg. Og da jeg i 2005 for første gang mødte den systemiske tænkning – faldt en masse puslespilsbrikker inden i mig på plads. Her var værktøjet til mig. Jeg har siden videreuddannet mig indenfor systemisk arbejde, og har sammen med dygtige kolleger etableret CoBRAS – se www.cobras.world – en international netværksgruppe. Vi har på nuværende tidspunkt løst opgaver for kunder i Holland, Belgien, Sverige og Danmark. Metoden er en fast del af min værktøjskasse uanset om opgaverne er inden for stresshåndtering, udvikling af teams og organisationer, konfliktløsning, iværksætterådgivning, business coaching.

Jeg får ofte stillet spørgsmålet: ”hvornår har du lært nok” – og det håber jeg aldrig jeg har. Jeg er nysgerrig, har lyst til at vide mere om de årsager og mønstre, der hindrer virksomheder/ teams/ ledere/ medarbejdere i at opnå succes. Så jeg fortsætter med at fokusere på det jeg gerne vil have mere af. Det udmønter sig bl.a. i at jeg starter en ny Grunduddannelse i organisatorisk opstilling op d. 21. august på Himmelbjerggården. Sidste workshop inden da, er på onsdag d. 16 august.

NYD august, og husk at fokusere på det som DU ønsker dig!

Kategorier

Kongruens

Infosyon Certificeret

Højbovej 1a, 1. sal
8600 Silkeborg

Tlf: 21 29 08 45
info@kongruens.dk

Kongruens – mennesker og organisationer

Vi medvirker aktivt til bæredygtighed for mennesker og organisationer.