Mød COBRAS i Madrid

Invitation til international workshop d. 19 oktober
Invitation på engelsk (PDF)

International netværksgruppe af opstillere løser gordiske knuder i Madrid

Fra udfordring til opstilling, COBRAS inviterer til workshop i Madrid

Anette Raaby er en del af den internationale netværksgruppe COBRAS, som næste gang mødes i Madrid. D. 19. oktober stiller de sig her til rådighed for et begrænset antal ledere med en udfordring i kufferten. Det er en unik mulighed for at få belyst en udfordring fra nye vinkler med brug af organisationsopstilling.

WORKSHOP d. 19 oktober kl. 15.30-19.30

D. 19 oktober åbner COBRAS for eksterne cases. Du er velkommen med en case, eller blot som deltager og mulig repræsentant i en anden persons opstilling. Formatet er en workshop hvor 2-3 cases stilles op, og hvor alle deltagere er mulige aktører som repræsentanter.
For deltagere beder vi om 40€ og for deltagere hvis’ case behandles beder vi om et bidrag der matcher det som sessionen er værd.
Workshoppen foregår i Dcollab
C/ San Joaquín, 2
28004 Madrid
Max. 20 deltagere. Workshoppen er på engelsk, og afsluttes ved 19-tiden hvorefter der inviteres på drinks.
Tilmelding på mail til nviedma@systemicfocus.com
Download invitation på engelsk (PDF)
COBRAS består af erfarne facilitatorer i systemisk opstilling. Gruppen er fra København, Bruxelles, Bratislava, Barcelona, Amsterdam og Stockholm, og har mødt hinanden på Jan Jacob Stams uddannelse på Bert Hellinger Instituttet i Holland. Gruppen mødes jævnligt i deres repektive byer og inviterer relevante kunder og cases. Gruppens formål er at bidrage til et mere bevidst samfund og en mere bevidst økønomi gennem anvendelse af den innovative, holistiske metode som organisationsopstilling er.