Basismodul

Uddannelsen i systemisk organisationsopstilling 1.del

LÆR AT FORSTÅ OG NAVIGERE I ORGANISATIONERS

SKJULTE DYNAMIKKER

 

Mangler du et redskab til bedre at kunne forstå og navigere, når dynamikker i din organisation bliver for komplekse og uigennemsigtige ?

Basismodulet i organisationsopstilling er for dig, der arbejder med komplekse opgaver og problemstillinger i private eller offentlige organisationer og har lyst til at få et mere indgående kendskab til organisationsopstilling og metodens praktiske anvendelsesmuligheder.

Du kan være leder, bestyrelsesmedlem, organisationspsykolog, HR-partner, eller du kan arbejde som konsulent med områder, hvor du bistår ledere eller organisationer i udviklings- og forandringsprocesser. Det vigtigste er, at du er nysgerrig på, hvad systemisk organisationsopstilling er.

Du kan både vælge at gennemføre basismodulet som et selvstændigt kursus eller som opstarten på den samlede uddannelse som systemisk organisationsopstiller

Organisationsopstilling er en internationalt gennemprøvet og unik metode, der kan anvendes både i arbejdet med enkeltindivider og med grupper. Metoden har et utal af anvendelsesmuligheder og kan bruges i en-til-en sessioner og i større grupper.

Organisationsopstilling giver mulighed for at bryde med traditionel tænkning. Metoden giver nye vinkler og en dybere forståelse for sædvanligvis ubevidste og skjulte dynamikker.

HVERDAGS-FORVIKLINGER?
FLYT DIG MED ORGANISATIONSOPSTILLING OG SYSTEMISK ORGANISATORISK LEDELSE

N

Teori

  • Introduktion til teori om systemisk organisationsopstilling, herunder systemisk tænkning, socialkonstruktivisme, den fænomenologiske tilgang og den anerkendende tænkning
  • Præsentation af grundlæggende begreber og metodens principper og anvendelsesmuligheder
N

PRAKTISK TRÆNING

  • Vi indleder træning af din bevægelse mellem opgave, opstilling, fortolkning og evaluering af opstillingens udbytte
  • Vi indleder træning af din evne til at skelne mellem systemiske niveauer og adskille kontekster i relationelle og organisatoriske sammenhænge
N

UDBYTTE

  • Begyndende erfaring med at arbejde systemisk med individ, teams og organisationer
  • Introduktion til anvendelige øvelser du løbende kan integrere i egen organisation til facilitering eller konflikthåndtering
  • Større kendskab til dig selv
  • Øget forståelse for andre
  • Et styrket lederskab

Undervisere

Anette Raaby er stifter af Center for Systemisk Opstilling samt partner i Kongruens ApS. Anettes mission er at udvikle og frisætte potentialer for mennesker og organisationer ud fra et systemisk og helhedsorienteret afsæt.

Certificeret Master Trainer v/Infosyon (International  Forum for System Constellations in Organisations). Gennemført ”Master training in Systemic work and Constellations in Organisations”, Netherland, Bert Hellinger insituttet.

Udover disse kompetencer indeholder værktøjskassen osse businesscoaching, proceskonsulentuddannelse, integral psykoterapi, bestyrelsesuddannelse, konfliktmægling.

Anette vil være den gennemgående underviser i hele uddannelsen. Der vil derudover være undervisere fra ind-& udland i udvalgte systemiske temaer.

Tilmelding til Basismodulet

Pris: Kr. 7.000,- ekskl. moms
Sted: Højbovej 1, 8600 Silkeborg

VÆLG ÉT AF NEDENSTÅENDE FORLØB

}

Basismodul forløb nr. 1 - forår 2022

Torsdag d. 17. marts 2022, kl. 9-16
Fredag d. 18. marts 2022, kl. 9-16
Onsdag d. 6. april 2022, kl. 9-16
(tilmelding senest 1. marts)

}

Basismodul forløb nr. 2 - sommer 2022

Torsdag d. 19. maj 2022, kl. 9-16
Fredag d. 20. maj 2022, kl. 9-16
Onsdag d. 15. juni 2022, kl. 9-16
(tilmelding senest 1. maj)

Hør hvad tidligere deltagere har fået ud af uddannelsen

"Det er ærgerligt ikke at give dig selv denne mulighed"

”Jeg tror alle ledere har prøvet at stå et sted, hvor man ikke vidste hvad man skal gøre og gribe i. Hvor man syntes at tingene står fast og man kan ikke ændre den kultur der er eller man kan ikke få de resultater frem man vil… Den her uddannelse har faktisk givet mig de værktøjer, så jeg kan gøre noget ved det.”

"Denne uddannelse kan gøre en forskel for alle der arbejder med mennesker"

 

"Hvis man gerne vil lære at håndtere det usagte i konfliktsituationer, og blive bedre til at finde frem til, hvad det usagte betyder for situationen og for vores muligheder til at finde løsninger. Så skal man deltage på denne her uddannelse, for det er noget af det man bliver opmærksom på".

 

"Det er et ret konkret og kraftfuldt værktøj"

"Jeg valgt denne uddannelse, fordi jeg selv har prøvet metoden og oplevet det, som noget af det mest effektfulde supervision, jeg har fået. Derfor var jeg nysgerrig og det ville jeg gerne lære".

"Ekstremt spændende og meget brugbart"

”Hvis der var flere i verden, der har denne uddannelse, vil man se nogle løsninger dukke op, som vil være meget mere effektive end de løsninger, vi prøver at presse ned i systemerne i dag”, siger Direktør Anders Stahlschmidt, Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation

"Vi har brug for mere af det emotionelle"

Jordemoder og supervisor Kristine Overgaard bruger opstillingsmetoden ifm. supervision, og forklarer at det giver kontakt med viden der knytter sig til mønstre og dybere sammenhænge end man når frem til på det rent rationelle plan.

"Et fyrværkeri af spændende indlægsholdere og øvelser"

”Når man kombinerer hoved og krop sker der det, at man får en større wauw effekt, man får en a- ha oplevelse, der gør at man husker tingene. Når man går fra min facilitering om ikke andet, så husker man de 3 gange, man var oppe at mærke kroppen. Når man kommer hjem vil man få den følelse og arbejde videre med den”.

Spørgsmål til basismodulet

Skriv til os.