Anette Raaby

Stifter og ejer af Kongruens
AnbefalingerKontakt mig
Anette Raaby, direktør i Kongruens og stifter af Center for Systemisk Opstilling

Min drivkraft er at udfolde potentialer i både individer og organisationer. Jeg tror på, at når vi dykker ned under symptomer, uhensigtsmæssige dynamikker og gentagne forhindringer – så finder vi de reelle åbninger til at skabe trivsel og flow. Jeg bliver til stadighed fascineret over hvor præcist den systemiske tilgang kan afdække underliggende mønstre og dynamikker.

“Flyt dig” er mit motto.

20 års erfaring som Executive Business Coach og strategiudvikling

Jeg har omfattende erfaring med procesledelse, coaching, organisationsudvikling, supervision, undervisning, stress- og konflikthåndtering. Jeg udbyder lederforløb samt holder kurser og retræter i ind- og udland. Som systemisk leder har jeg et mangefacetteret virke for både private og offentlige virksomheder som facilitator og strategisk rådgiver.

Baggrund

Jeg har tidligere arbejdet som chefkonsulent, direktionssekretær, afdelingsleder med personaleansvar, proceskonsulent og underviser. Jeg er Bestyrelsesformand i Potentialehotellet og bestyrelsesmedlem i en række private og sociale organisationer.

Se mere på:

Uddannelser

Z

Master i ‘Systemic Work and Constellations in Organizations’ fra Hellinger Instituttet i Holland

Z

Grunduddannelse i organisationsopstilling hos ISFO, København

Z

Cert. Psykoterapeut, ID Academy

Z

Proceskonsulent, DGI

Z

Konfliktmægler, Diapraxis

Z

Bestyrelsesuddannelse, Board Assure

Certificeringer

Z

Extended Disc, personprofil, teamprofil

|
 

Anbefalinger af Anette Raaby som coach

Da jeg gik efter første samtale, var min ryg rank og troen på, at det kunne lade sig gøre at skifte branche efter 20 år på samme arbejdsplads var ikke et problem! Det havde du overbevist mig om. Med mine 5 nylige merkonomfag i kommunikation og ledelse havde jeg brug for at finde vej til en helt anden branche. Mine samtaler med dig drejede sig om at finde ind til, hvad jeg egentlig kunne, for det var svært at se for mig. Du gav mine øjne igennem mit arbejde med mine kompetencer og arbejdsopgaver en ny vinkel på det, og jeg  fik ”oversat” mine nuværende kompetencer til et sprog, som andre kunne forstå. Tusind tak for din personlighed, som du lægger i dit professionelle arbejde. Kan kun varmt anbefale Anette til vejen frem i arbejdslivet. Bente Skov Lodahl
I forbindelse med jobskifte har jeg haft muligheden for at gøre brug af Anette Raaby’s kompetencer og det har været en stor motivationsfaktor og inspirationskilde i min jobsøgning. Anette har givet mig sparring i såvel meget konkrete situationer – f.eks. ift. stillingsopslag, formuleringer, ansøgninger og samtaler – som i situationer, hvor der har været behov for motivation og inspiration, f.eks. når der er kommet afslag på “oplagte stillinger” eller når der har været tvivl om egne kompetencer. Jeg kan på det varmeste anbefale Anette Raaby som sparringspartner/konsulent ifm. jobsøgning – uanset om man er i opsagt stilling eller om det er et led i en karriereudviklingsproces. Anders Kaaberbøl
Første gang jeg mødte Anette i efteråret 2011, var jeg næsten i kulkælderen. Jeg mødte en dejlig positiv person. Den positive energi smitter af på mig. Anette stiller de rigtige spørgsmål – hun er kreativ/nytænkende i forbindelse med opstilling af ansøgninger og oplæg til samtaler. Anette er kompetent, energisk og følger op på sine ting / kontakter mig efter samtaler og efter jeg er kommet i job. Hun er der for een. Jeg skylder Anette en stor TAK!  Jeg vil til enhver tid anbefale Anette til andre, hvilket jeg allerede gør.” Jette Dalsgaard Hansen
Som udgangspunkt var det med fokus på at få klarhed over min arbejdssituation, jeg opsøgte Anette, men som en uventet bonus fik jeg i samme ombæring også ryddet op i mit privatliv. Ved at stille mig en række spørgsmål, som i dén grad gav mig stof til eftertanke og hendes smittende tilgang til livet, gav Anette mig de værktøjer, jeg havde brug for, for at komme videre. Mit møde med Anette var en øjenåbner, intet mindre. Pia Qvistgaard

” Vi har været meget tilfredse med Anettes indsats bl.a. fordi
Anette er en god underviser og coach – det faglige niveau er højt og professionelt.
Anette har en tilgang til stress, der matcher de anbefalinger der fremgår af forskning på området – en helhedsorienteret tilgang og en tilgang hvor medarbejderen er aktør i eget liv.
Anette er en teamplayer der gør sig godt i samspil med andre faggrupper.

Jeg kan give Anette min varmeste anbefaling”

Helle Bro
Direktør for Personale, Social, Sundhed og Arbejdsmarked, Holstebro Kommune

 

KONTAKT

  Du kan møde mig og få kendskab til den systemiske opstillingsmetode via de workshops som jeg løbende tilbyder. Du er velkommen til at forhøre dig om andre ydelser.