Lær at arbejde med opstilling

Lær dig selv bedre at kende
UddannelseWorkshops

Din indgang til organisationsopstilling og den systemiske metode

Et hold kommende opstillere startede deres Grunduddannelse i organisationsopstilling på Himmelbjerggården i august 2017 og afslutter i april 2018. Vi har åbent for tilmeldinger til uddannelsesstart i marts 2018.

Workshoppen er den hurtigste og mest effektive introduktion til organisationsopstilling, og du er velkommen gentagne gange. Hver Workshop er unik, og hver øvelse vil fremme dig.

At Retræte er placeret under overskriften Uddannelse skyldes at selvledelse er en forudsætning for at kunne lede andre systemisk. På retræten arbejder vi netop med selvpleje og selvledelse, så du kan virke både for dig selv og andre. Deltagere får kendskab til organisationsopstilling og systemisk metode, som her bruges som et praktisk redskab til visualisering.

Vælg din indgang til organisationsopstilling afhængigt af om du selv er en velfungerende leder, eller om du oplever ubalancer i dit lederskab, både i forholdet til dig selv og andre. Der er næring i den systemiske metode.

Workshops

Flyt dig på en halv dag! Praktiske workshops om organisationsopstilling holdes nær Silkeborg.

Bliv selv opstiller

Næste uddannelse i organisationsopstilling starter i marts 2018. Et hold er under uddannelse på Himmelbjerggården.

Retræte

Giv plads til dig selv i dit liv og lederskab. Kongruens tilbyder naturvandringer og retræter som kun er for kvinder. Vi tager til Montenegro i maj og september!