Retræte

Få ro til din personlige udvikling
TilmeldingDagsprogram og pris

En retræte giver ro til din proces

Retræten indeholder det som vi selv oplever er virksomt: at spise sundt, motionere, meditere og samtidig støtte og blive støttet i at turde arbejde med de dilemmaer, konflikter og vendepunkter vi møder i en travl hverdag. Det er tredje år i træk at Diapraxis og Kongruens inviterer til retræte i Montenegro.

Retræter til Montenegro i maj og september 2018

 

Har du brug for ro til fordybelse i naturskønne rammer?
Står du ved en skillevej, hvor personlige dilemmaer eller indre/ ydre konflikter fylder og skaber barrierer?
Trænger du til et pusterum? 

N

Tid til refleksion

Mulighed for personlig udvikling via arbejde med personlige dilemmaer som du selv vælger.

N

Nye vinkler på fastlåste problemer

Vidensdeling i et trygt og inspirerende kvinderum. Vi bruger bl.a. systemisk opstilling, konflikthåndteringsøvelser, Teori U som fordybelsesproces og har tid og plads også til individuelle samtaler.
N

Motion og inspiration

Vi spiser sundt og vegetarisk og giver inspiration til fastholdelse/ ændring af kost- & motionsvaner.

Lene Holmsgaard

Lene Holmsgaard

Underviser og guide på retræten

Medstifter af Diapraxis, advokat og konfliktmægler.
Anette Raaby

Anette Raaby

Underviser og guide på retræten

Stifter af Kongruens, Center for systemisk opstilling.

Vi Har fokus på

L
Sund kost og motion
L
Nænsomt at støtte din udvikling
L
Bevægelse
Retræter for kvinder i 2018

Uge 19 ( lørdag d. 6. – 13. maj)
Uge 36  (lørdag d. 2. – 9. september)

Vi tilbyder også naturvandringer i uge 20 og 37.

Pris

Retrætepris incl. fly, lokaltransport, ophold & fortæring kr. 9.900
Depositum kr. 2.500 indbetales ved tilmelding. Det resterende beløb betales senest 8 uger inden retrætestart.

Max. deltagerantal er 9 personer.
Sted

Stonehouse, Tivatbugten, Montenegro
Naturvandringer i Montenegro

Tivat bay, Montenegro

Dagsprogram

Vi aftaler det konkret under forløbet. 7.00 – Morgenøvelser
7.45 – Meditation
8.15 – 9.00 Morgenmad
9.00 – 13.00 Arbejdstid
13.00 – 16.30 Refleksion
16.30 – 19.30 Arbejdstid
20.00 – 21.00 Aftensmad
21.15 – 21.45 Tak for i dag

|

Anbefalinger fra Tidligere Deltagere

“Retræten i Montenegro blev for mig ”et kærligt spark”, krydret med masser af inspiration, på min vej hen imod en sundere livsstil med større glæde og tilfredshed. Fordybelses-opgaverne gav stof til masser af refleksion, så da jeg tog hjem igen, var min rygsæk fyldt af masser af stof til mit videre arbejde med min sundhed, både på den ene og den anden måde. Nu er jeg på vej!”

– Charlotte

“Det har på så mange planer været utrolig givende for mig at komme afsted til Montenegro på Anette og Lenes kvinderetreat. Stonehouse hvor vi holdt til er ualmindelig idyllisk og skaber helt perfekte rammer for et refugium. Ugen gav mig en fantastisk mulighed for at komme helt ned i tempo, blive næret med fornyet og sund energi, og en klar retning videre fremad. Gennem terapi, fysisk bevægelse og sund kost kom jeg ned i nogle dybereliggende lag i mig selv, der har gjort at uforløste traumer og uhensigtsmæssige tankemønstre er kommet til overfladen. På den måde er der nu skabt plads til, at jeg mere frit kan følge mine drømme og være den person jeg ønsker at være både i mig selv og i sammenspil med min familie og omgivelser.” 

– Mette

“Det vigtigste er dog det, som jeg fik sat i gang at arbejde personligt med. Lene og Anette har med deres enestående personlige professionalisme fået mig til at arbejde konstruktivt med de udviklingspunkter, som det blev klart for mig, kan berige både mig og mine opgivelser fremover. Jeg føler mig beriget over at have haft mulighed for at deltage. Tusind tak for en uge, som for altid vil finde en stor plads i mig. Jeg er så meget mere ovenpå, end da jeg tog afsted.”

– Nina

“Det har været en berigende uge, der har givet mig et godt skub i forhold til et kostmæssigt overblik, der var ét ud af mange elementer, I så fint havde lagt tilrette for os. Ugen var så godt afstemt med berigende samvær og tid til egne refleksioner og egne processer, tid til at nyde den smukke natur, lyset, havet og bjergene.”

– Helle

“Jeg var helt “høj” efter opholdet. Sprængfyldt med ny energi til at møde de udfordringer, jeg var blevet klogere på hvad var og oveni fik jeg tilmed lysten til omlægning af kost og motion. Det mest utrolige er, at energien stadig er der, her et halvt år efter!”

– Lisbeth

“Retrætet overgik langt mine forventninger. Omgivelsernes skønhed, stilheden på Marias ø & klosteret samt den sociale stilhed – var en virkelig vidunderlig oplevelse. Det var ægte. Det var helende. Det var nænsomt. Det var forkælende. Det var afslappende. Det der imponerede mig mest var det blide lederskab og ren indre omsorg, der udstrålede fra både Lene og Anette under hele retrætet. Lene & Anette skabte et trygt og rart miljø, og vores daglige tidsplan var velorganiseret; programmet blev godt afbalanceret mellem de blide yoga-, meditations- og gruppeproces øvelser, samt vandreture i bjergene, mens vi også havde tid til en lejlighedsvis lur. Måltiderne var nærende og lækre. En kost som jeg har fortsat efter retrætet.
Turen har været en kickstart til påbegyndelse af en positiv ny rejse.
Jeg anbefaler denne retræte til alle, som gerne vil arbejde med en personlig forvandling eller blot har brug for lidt ro og forkælelse”
– Liss

“Jeg ønskede mig en uge med plads til ro, fordybelse og egoisme – og hvad man ønsker, det skal man få og lidt til. Det var en berigende uge – hvor der udover god plads til fordybelse og selvrefleksion, også var vandring i det skønne Montenegro. Og så er det ikke at foragte at få utrolig lækkert mad serveret, som både var sundt og særdeles velsmagende. Jeg var meget imponeret over stedets skønhed, og det var med til at pakke ugen ind til noget særligt – som ikke kan beskrives, men skal opleves.”

– Lene

Tilmelding

Udfyld formularen for at tilmelde dig en retræte til Montenegro. Tilmelding kan også emailes til lene@diapraxis.dk eller ar@kongruens.dk