Internationalt netværk

af systemiske opstillere

 

Info in English

Internationalt samarbejde, lokal og global orientering

Center for Systemisk Opstilling er medlem af internationale netværk som ISCA, Infosyon og COBRAS såvel som af en række danske opstillernetværk.

Centerets stifter Anette Raaby er uddannet fra Bert Hellinger Instituttet, som i 2017 er en del af den danske grunduddannelse i organisationsopstilling.

N

Anton de Kroon fra Bert Hellinger instituttet i Holland og Cecilio Regojo fra TalentManager.pt samt andre relevante aktører er gæstelærere på Grunduddannelsen 2017-18. Grunduddannelsen 2018-19 vil ligeledes inddrage udvalgte internationale undervisere.

N

Værdi via netværk og foreningsfællesskab

N

Hvordan kan vi styrke hinandens arbejde med organisationsopstilling og systemisk ledelse?

L

Face time

Internationale kapaciteter er gæstelærere på Grunduddannelsen i organisationsopstilling

L

Forbindelser

Kongruens er medlem af alle danske og af de største internationale foreninger inden for systemisk opstilling, bl.a. ISCA, Infosyon og COBRAS.

L

Facebook og Blog

Det er muligt at stille spørgsmål og få svar, eller skrive blog- eller SoMe-indlæg, også på engelsk.

COBRAS

Organisationsopstillere fra COpenhagen, Barcelona, BRuxelles, BRatislava, Amsterdam, Stockholm og Silkeborg har fundet sammen i et supervisionsteam som mødes jævnligt for at arbejde med relevante cases og støtte hinandens arbejde. Med systemisk opstilling søger gruppen at hjælpe organisationer og mennesker med at ændre og opløse problemstillinger, til fælles bedste. Mødedatoer og internationale workshops på www.cobras.world