Organisationspsykolog Monique Hartmann er uddannet i Systemisk Opstilling på Grunduddannelsen 2016-17. Hør hvordan hun integrerer metoden i sit daglige virke, hvor hun særligt arbejder med teamudvikling. Om den systemiske metode siger hun bl.a.:

Årsager frem for symptomer

“Det er en banebrydende metode fordi man bruger sin krop. Vi er utroligt kognitivt fikserede og glemmer engang imellem at der er rigtigt meget viden lagret i vores krop. Det er en metode der får viden fra kroppen op til hovedet.”

Monique Hartmann fortæller også om værdien i at blive bevidst om mønstre, og om hvordan systemisk organisationsopstilling også her kan løsne en gruppes fastlåsthed:

”Lad os nu lige prøve at stille op. Se hvordan det virker… vil så problemet være væk? Mange gange vil det jo ikke, fordi en person mange gange er et symptom på et problem der ligger i hele dynamikken i gruppen, eller i virksomhedens historie … og det er dén indgangsvinkel der er helt ny, synes jeg.”

Videoen er produceret af journalist Anders Stahlschmidt, som i øvrigt har tilmeldt sig den næste grunduddannelse som starter til august.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv månedligt opdateret på nye spændende arrangementer, nyheder om systemisk ledelses- og organisationsudvikling og information om relevante emner.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du tilsendt første kapitel af bogen Spørgsmål der Flytter med. Samtidig modtager du ”Sådan siger du pænt farvel” - en guide til afskedigelse i krisetider.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!